Örümcek Adam 3
4,2

tutku-toprak
tutku-toprak

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
walla film biraz sıkıcı olmuş ama yinede işte örümcek adam olması nedeniyle filme tam kötü diyemiyoruz. ama siz yinede gidin sonra soranlara izlemedim demeyin.
elifkasali
elifkasali

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin diğer filmleri gibi yine çok güzeldi.
Sürekleyici ve akıcı bir konusu vardı.
Görsel açıdan tatmin ediciydi.
Özellikle bina aralarında geçen koşuştumacalar çok güzeldi.
rhan06
rhan06

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Örümcek Adam 2'ye göre oldukça vasattı ama yine de aksiyon dolu 4.yü bekliyorum
Engin Gürses
Engin Gürses

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin çok başarılı olan ilk 2 filminin aksine benim için tam bir hayalkırıklığı oldu.Bunda filmdeki kötü adamlar Sandman ve Venom 'un "kötü adam karizma"sından yoksun olarak beyazperdeye aktarılmasının da rolü büyük.(özellikle Venom karakteri çok daha uzun ele alınabilirdi , böyle önemli bir karakter gerçekten çok zayıf kalmış )Finaldeki aksiyon sahneleri de bu kadar büyük bütçeli bir film için fazla yavan . Spiderman 'in siyah olarak endam ettiği sahnelerde filme biraz derinlik katacağını umduğum karakterin iç çatışmaları da üstünkörü geçilmiş.Maalesef serinin en başarısız filmi.

not : Hele filmin sonlarına doğru bir sahne var ki , Spiderman uça uça gelirken arkaya yapıştırmışlar kocaman ABD bayrağını bu kadar da göze sokulmaz kardeşim, olmamış Sam Raimi ...
fuku-44
fuku-44

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filme bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar film kötü değildi güzel bir filmdi ama sadece bekleneni veremiyordu hele o fragmanlardan sonra beklentilerimizi çok yüksek tuttuk herhalde ondan olsa gerek arkadaşlar aradığını bulamayınca başlamışlar eleştri yapmaya tabi eksik yanları yokmuydıu vardı ama bence izlenecek hoş bir film...
salihertans
salihertans

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
örümcek adam 3 te eksik olan şey symbiot kostümünün konusunu fazla ayrıntıya girmeden yüzeysel bir şekilde geçmişler parker ve m.j. arasındaki olaylara çok ağırlık vermişler aslında böyle bir konu çok güzel işlene bilirdi yazık oldu
verylongyaz
verylongyaz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin efektleri harika.ama konusu çok kötü.tabi oyuncular hakkını yememek lazım güzel oynamışlaar..
tunatanyolac
tunatanyolac

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filme gerçekten para hacanmış dedirttiriyor. Ama efekt adına kameranın 360 derece döndüğü sahneler gereksiz yere baş döndürüyor. Bir de yeni bir sinema türü dorğurmuşlar: Dram-Aksiyon!
constantine-2
constantine-2

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
uzun süresine rağmen sıkılmadan izlenebilecek hoş, eğlenceli bir film olmuş. serinin en esprili ve en eğlenceli filmi diyebilirim. ama sadece bu. hikaye oldukça sorunlu, diyaloglar çok basit, karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri de aynı şekilde.
--spoiler olabilir---
öncelikle fazla kötü adam olması konusuna katılmadan edemicem. sandman oldukça gereksiz olmuş, ha evet görsel açıdan doyuruyor bizi, beyazperdede kum adamı izlemek oldukça zevkli ama hikayenin iyice çorba olmasına büyük katkısı olmuş. aynı zamanda çizgi romanda yeşil cin tarafından öldürülmüş, peter ın m.j. den bile önceki sevgilisi olan gwen stacy nin hikayeye dahil edilmesi de gayet gereksiz olmuş, ki çizgi romanla film arasındaki tek ortak nokta isimlerinin aynı olması. venom un harcandığı düşünmüyorum, 4. filme zemin oluşturması için bir çaba harcanmış gibi bir izlenim uyandırdı bende. zaten öldüğünü de sanmıyorum. ama yine de sadece harry ve venom yeterdi diye düşünüyorum, böylece örümcek adam ın iç savaşına daha fazla odaklanabilirlerdi. ayrıca topher grace in edie brock tasvirini pek beğenmedim, senaryodan kaynaklanıyor olsa gerek. bu kadar laubali bir karakter değil, daha ciddi ve hiçbir şeyden nefret etmediği kadar örümcekten nefret eden birisini görmek isterdim. filmde bunu göremedim pek, yani "kız arkadaşımı çaldı (ki kız arkadaşı falan değil), peter ın ölmesini istiyorum" gibi bir monolog çok manasız olmuş. ayrıca örümcek adam ın symbiot tan kilisede kurtulması da ve edie brock un o sırada orda olması ve symbiot un ona bulaşması tamamen tesadüf eseriydi. symbiot un dünyaya gelişinden bahsetmek bile istemiyorum, bu kadar basit olacağını düşünmemiştim hiç. şüphesiz ki en güzel sahneler peter la harry nin dövüştükleri ve sonunda beraber savaştıkları sahnelerdi. ayrıca babasıyla karşılıklı aynada konuşması çizgi filmdekinin aynısıydı. bir örümcek adam hayranı olarak filmde böyle bir ayrıntı olması çok hoşuma gitti.
her zamanki gibi amerikan bayrağı da eksik değildi, e zaten aksi beklenemezdi. genel olarak hikaye açısından ilk 2 filme göre zayıf kalıyor ama kesinlikle zevkle izlenecek bi film.
james-stone
james-stone

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence film insanlarin elindeki gucun sonuclarini gostermsi acisinda guzel ve gorsel efektler acisindan da iyi!!fakat filmde bence elle tutulacak pek kayda deger bir sey yok!seyirciyi pek tatmin etmiyor!ve filmin 2 saatten fazla uzun olmasida ayrica bir sikicilk katiyor cogu zaman!!
emre8083
emre8083

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bence görsel efekt açısından serinin en güzel filmiydi. Ve süper karakter sayısının fazla olması güzeldi. Bunun dışında vasat bir filmdi. Örümcek adamı resmen maymun etmişler, aşırı amerikan emperyalizmi göze çarpıyor, haber spikerlerinin ve halkın diyalogları çok komik hatta kötü kısacası beklediğimi bulamadım. Ama ilk iki filmi izlediyseniz bunuda izleyin derim. Diğerlerini sabırsızlıkla bekliyordum. 4. filmi sabırsızlıkla beklemiyorum.
betulum13
betulum13

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu kadar reklamdan sonra daha güzel bir şey beklerdim açıkçası senaryoyu kasmışlar biraz ve sonu çok klasik bitmiş :( bütün bunlara rağmen zaman geçirmek için tercih edilebilir
Selma O.
Selma O.

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hani batman bir ara iyice sapıttı karnavala döndü ya.İşte spiderman de şu an onu yaşıyor.Derhal durmalı aynen batman begins gibi bir filmle adam gibi geri dönmeli derim ben.
selunal
selunal

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yüzü şişmiş spiderman, dram dozu en çok gerekli olduğu filmde düşürülmüş, aksiyon sahneleri yetersiz ve fazla çizgi film tadında. Ayrıca 3 tane düşmana bu kadar karmaşaya ne gerek varmış onu da anlamadım...çok yüksek beklentilerimizi boşa çıkarsada, tek bir film olarak ele alırsak izlenilebilinir kıvamda..
serto1986
serto1986

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film her ne kadar grafik olarak süpersede kesinlikle eksikleri war..özellikle spider man gelir kurtaricidir we abd bayraginin önünden gecer gelir gider herkesi kurtarir seklinde sahneler abd sinema yapimcilarinin bizleri enayi yerine koymasi gibi geldi bana..ne güzel kahramanlarini bile illa siyasete alet ettiler düsüncesindeyim..ama galiba grafik olarak en iyi filmlerden biri olcak bu sene izlediklerimiz we izliceklerimiz icerisinde