Örümcek Adam 3
4,2

al-yalcin
al-yalcin

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ben 3. filmden o kadar haz almadım...bilemiyorum ama aksiyon var ancak heyecan yok...spider man ın çizgi romanlarını okuyan bilir, venom bu kadar kısa öykü ile bitirilmemiştir ve venom daha ilk karşılaşmada yenilebilecek bir düşman da değildi...
mrgorgun
mrgorgun

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
peter parker-mary jane-harry osborn ask ucgenini seyretmek isteyenler gidebilir ama filmde aksiyon olduğu dakka sayısı 40 dakikayı geçmez(film iki buçuk saat). çok sıkıldım ve hatta sinemadan çıkarken sonunda bitti dyenler bile oldu.spider man çizgi romanı hiç okumamış insanlar beğenebilir belki bu filmi ama biraz marvel kültürü olan insanlar marvel çizgi roman-film uyarlamaları arasından spider man serisinin en büyük hayal kırıklıklarından biri olduğunu anlayacaklar sanırım.
cemol
cemol

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı denebilir...Bu sefer çizgi romanının ruhuna tamamen aygırı bir film ile karşıkarşıyayız.Sam Raimi Neden sonuç ilişkilerini tamamen es geçmeye devam ediyor,herbirinden ayrı bir film çıkabilecek olan kahramanların hepsini harmanlamış,neticede tamamen yüzelsel figürlerle,çok alakasız bir senaryo ile filmi bitirmiş.Bütün karakterlerin harcanması bir yana,venom da güme gitmiş.
berkterim
berkterim

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bugün cinemada izledim. abarttıklara kadarda güzel değil. izlemeye değer...
erenrizvanoglu
erenrizvanoglu

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gerçekten de kötü bir film olmuş.
metefb28
metefb28

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
benim için çok büyük bi hayal kırıklığı oldu. filmde yine bol bol sıkıcı konuşma sahneleri vardı. venomu heyecanla bekleyenler biraz hayal kırıklığına uğricak çünkü dövüş sahneleri çok az. action filmin son 15-20 dk sında bol var ama bence filmi kurtarmaya yetmiyoo.
sonofosiris
sonofosiris

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izledigim en kotu spider man filmi idi( belki diger iki film gercekten cok fazla iyiydi ozelliklede ikincisi o yusdende biraz hayal kırıklıgı olusturmus olabilir)..filme gelince biraz fazla dagıtıyorlar konuyu cok fazla anı geriye donusler var ve son 30 dakikada herseyi cozumlemeye calısıyorlar..o yonden biraz oyalar gibi oldu belirli sureler...en sevdigim sahne ise ilac esprisioldu gercekten cok hostu...tum bunlara ragmen suanda salonlarda izlenebilecek en iyi yapım diyebilirim..ve devam filmlerinde cok az kalitesini yitirerek basarıya devam edende bi yapım oldugunuda belirteyim.....
amdgs
amdgs

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yaa ben film'i çok merak ediodum.çizgi filmlerini izleyerek büyüdüm ve hatta yeni jenerasyon çizgi filmlerini bile izliyorum çok severim spiderman'ı.ama 3 filmin diğer ilk 2si gibi olmadığını gördüm.bölee bi türdeki bi filmde olmayak derecede çok romantizm vardı.çok uzun tutmuşlar ve bu biyerden sonra sıkıcı oldu.filmin ne kurgusuna ne görüntüsüne nede oyuncu performansına diyebileceğim bişi yok gerçekten ii ama bu romantizm olayı beni biraz sıktı açıkçası...o yüzden -puanların hepsi romantizmin olması gerekenden fazla tutulmasından gelio..yinede izlemenizi acayip tavsiye ediyorum ;)
sinemazist
sinemazist

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film;çekim teknikleri bakımından, görsellik bakımından iyi olabilir.Ama bu onu 9,2'lik bir film yapmaz.Sinema bir sanattır ve bence sanatsal ve sinemasal değerler taşımayan bu tür filmlere bu puanları vermek haksızlık olarak nitelendirilir.Bütçesinin 300 milyon dolar olması onu bir şaheser yapmaz.Gerçek başyapıtlara haksızlık yapmayalım.
Filme gelince; dediğim gibi sanatsal olarak değersiz bir film olması puanını düşürürken içindeki şahsi dram filmi izlenebilir yapıyor.
ju-ro
ju-ro

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İlk iki filmini beğendim Spider-Man in 3. ise çok güzel bi komedi filmiydi hepsi bu süper efektler eşliğinde bi komedi filmi Spider-Man'i gerçekten harcamışlar kop :) X Men The Last Stand gibi bu da daha çok Pop-Corn bi film olmaya mahkum olmul tabi ki eğlenceli ama yazık :( 10/6
istanbul-sevdalysy
istanbul-sevdalysy

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yazmazsam çatlarım yani amerikan bayrağının dalgalandığı ve örümcek adamın önünde bir kahraman edasıyla belirdiği sahnede çok güldüm.yani kafamıza gözümüze soktular tüm ayrıntısını bayrağınbence duygusal olarak yoğun bi filmdi aksiyon olarak hafif kaldığını düşünüyorum ve unutmadan son sahneler canlı yayınlanıyodu tv de oradaki yorumlar falanda şahaneydi yani(!)sonuç olarak üçlemenin zayıf halkası olduğunu düşünüyorum ama şu varki görsel efekt konusunda laf bile edemem
kozakelebegibilmez
kozakelebegibilmez

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
saçmalığın daniskası örümcek adam 3'te örümcek adam uzaydan gelen bu türle birlikte
rakipsiz oluyor.burada kum adam örümcek adamı yerden yere vuruyor.çigi filminde siyah
şeye bürününce bütün rakipleri aman diliyor.
bu işte saçmalık var.bir de venom olunca
gerçekten çok şık oluyor.kıyafetini bile değitirmeye kalkışmıyor bile.yeşil cinin oğluda
işin içine girince mükemmel olmuş
egemencatal
egemencatal

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bide bu spider-man'ın da maskesi 2 filmdir yol geçen hanında döndü şaştım kaldım. çizgi-romanda halbüki yoktu
hylel-ween
hylel-ween

16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
umarım bu film 2. gibi olmaz. Çünkü 2. yi pek beğendiğimi söyleyemem.Gerçi 1. den daha iyiydi ama...
Bu filmde Spider man sanırım (büyük ihtimalle) harry ile kapışacak. Yani bir bakıma yeşil cin geri dönüyor.
eğer bu filmin 4. sü çekilecekse bence onda venom ile kapışmalı.Çizgifilminde de venom ile baya uğraşıodu hatırladığım kadarıyla.
Biz ne desek boş, gelene kadar ölmezsem izlerim :D
rask0lnikov
rask0lnikov

6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Bende bir spiderman hayranı olarak sabırsızlıkla bekliyorum...Hele venom lafını duyduktan sonra.Spidenin düşmanı kim olacak diye tartışıyolar belli olması lazım ama benim asıl dikkatimi çeken şu.Düşmanı venom olcak diyolar ama bu yayınladıkları afişte spide nin kıyafetine dikkat edin.Venom bu deil ve bence olmamalı çizgi filmini izleyenler bilir o simsiyah kıyafeti arkasında ve önünde beyaz bir örümcek resmi vardır.Ama afişte bu spidenin normal kıyafetinin siyah versiyonu sadece...