Gol
4,2

thisrock93
thisrock93

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film güzel bir konusu var
Fatih Arslan
Fatih Arslan

12 Mart 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle Muhteşem bir film.. Hayatımın filmleri arasına girdi..10 üzerinden 10..mutlaka izlenmeli...
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sıkılmadan izleyeceğiniz sürükleyici bir film futbol la çok içli dışlı olmaya da kesinlikle gerek yok biyografi filmine yakın olduğu için de kendinizi baş karakterin yerine koyabiliyorsunuz hayatımın maçı filmiyle spor dallarının seçimi dışında oldukça fazla benzerlik taşıyor bu arada 10/7
koktenersen
koktenersen

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Futbolu çok sevdiğim için biraz duygusal davranıyor olabilirim ama, film çok hoşuma gitti. İki saat boyunca çok eğlendim. Santiago’nun hikayesi çok güzel. Futbolu sevenler kaçırmasın. Aslında fikmden zevk almak için sadece futbolu sevmek gerekmiyor. Alınabilecek dersler de var. Drama yönü de fazla. (8/10)
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

13 Ocak 2012 tarihinde eklendi
bir topçunun çektiği zorluklar ve sonunda oluşan kimliği fene bir film değil.
acungio
acungio

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Futbol konulu ve görsel açıdan zenginleştirilmiş yapıtlar arasında bence şuan çok iyi bir yerde...
Aynı zamanda film harika çekilmiş,çok zahmetli bir yapım ;ama sanırım yönetmen ve oyuncuları hakkını almıştırr :=))
Josephy
Josephy

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yorumları okudum da,herkes diyeceğim sözü söylemiş.Futbol adına çekilmiş en iyi film ve her ne kadar beyazperde arşivinde şu anda mevcut olmasada bu filmin 2.side var ve 3.süde yolda,sanırım bu yıl gösterime girer.Bence futbolla ilgilenen herkesin zevk alarak izleyeceği muhteşem bir yapıt 2 seride bu kadar güzel yapılır.gol-2 yide izlemeyi unutmayın
Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Futbolseverlerin ve özellikle futbolcu olmanın hayalini kuran insanların çok çok seveceği bir film. Film beni çok etkiledi. En sevdiğim filmler arasındadır daima.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
pes etmemek baskı yapmak sürekli atik olmak ve gol.bu film futbolu daha degisik ve etkili bir yönden anlatıyor meraklıları asla kacırmasın
raul-fb
raul-fb

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film..önemli bir eksiği sinemada kapattı..
goal 2 yi de mutlaka izleyin.. :))
süper...
Murat Osman Korkmaz
Murat Osman Korkmaz

6 Ocak 2014 tarihinde eklendi
bu film gerçekten başyapıt olacak bir film her zaman izlenecek bir film.
yarocan
yarocan

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

10 Ekim 2005 tarihinde eklendi
merhaba iyi akşamlar arkadaşlar film mükemmeldi ben de mumu arkadaşımız gibi gözyaşlarıma engel olmadım çok etkileyici ve sürükleyici bir film tek kelime ile süper!!!
Tavsiye ederim mutlaka izleyin!
ebasdar
ebasdar

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Eğer bir futbol severseniz keyif alacağınız bir film. basit bir konusu var ama iyi anlatılmış. Ayrıca filmdeki sürpriz oyuncular da filmi hoş tutumuş (filmi seyredenler anlarlar)...
Bu film bir üçleme olarak düşünüldü ve 2. ile 3. sü de çekilecek. Goal 2 de oyuncumuz Real Madrid'e transfar oluyor. 3'de ise Dünya Kupası macerası anlatılıyor. Bir futbolkolik olarak bu filmleri de sabırsızlıkla bekliyorum.
ser-optimum
ser-optimum

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
harika bir film futbolu sevenler mutlaka izlesin bu camiayı ve iyi köklü bir külüpte oynanmanın ne kadar zor olduğunu anlatan harika bir film.filmi izleyince ingiltere liginin dünyada bir numara olduğunu bir kez daha anladım.bu arada arkadaşlar bu gerçek bir hikayemi eğer öyleyse hangi yıllarda olduğunu bilen biri bana yazabilirmi?
karayipci
karayipci

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
goal 1 de goal 2 de harikaydı...çok duygusal sahneleri vardı ve ders vericiydi...