bu filmi izlemek için futbolcu olmak veya futbolla ilgilenmek gerekmiyor.çok güzel bir filmdi.bizim türk sinemasında bütün golleri başrol oyuncusu atardı:D
Futbolu seven birkişinin bu filmi beğenmemesi gerçekten olanaksız.Sinema gözüyle bakmak gerekirse klasik bir American Dreams filmi.Genede 10/8 hakediyor.
filmi yeni izleme fırsatı buldum... Gerçektende çook süper bence... Keşke futbolcu olabilsydım dedim içimden o kadar futbolu sevdiriyo insana:( Gece hayatı mankenler o stadyumdaki coçku da cabası tabiii (ah ahhhh) Filmde bi ark. dediği gibi sadece futbol anlatılmıyo bu iyi bi yansıtım bence. 2 si ve 3ü çıkarsa kesin sinemada izlicem.... 2. defa kesin izlerim bunu 10/9
futbol bir tutkudur lafı bu filme ölümsüzleşmiş oldu.soluksuz izledim ve çok yoğun duygular yaşadım izlerken.2ci filmin hala adı bile geçmiyo malesef:(
Film sizi, futbolla ilgili olun ya da olmayın-yeterki bir tutunuz olsun- hemen içine çekiyor. Tozlu sahalardan futbolun başkenti ingiltere'ye uzanan, asla sıkmayan oldukça başarılı bir öykü. Munez'in yapmak istedikleri sizin vazgeçtikleriniz ya da sadece rüyalarınız olabilir. Mutlak izleyin. MUhteşem.
harika bir film futbolu sevenler mutlaka izlesin bu camiayı ve iyi köklü bir külüpte oynanmanın ne kadar zor olduğunu anlatan harika bir film.filmi izleyince ingiltere liginin dünyada bir numara olduğunu bir kez daha anladım.bu arada arkadaşlar bu gerçek bir hikayemi eğer öyleyse hangi yıllarda olduğunu bilen biri bana yazabilirmi?
Eğer bir futbol severseniz keyif alacağınız bir film. basit bir konusu var ama iyi anlatılmış. Ayrıca filmdeki sürpriz oyuncular da filmi hoş tutumuş (filmi seyredenler anlarlar)... Bu film bir üçleme olarak düşünüldü ve 2. ile 3. sü de çekilecek. Goal 2 de oyuncumuz Real Madrid'e transfar oluyor. 3'de ise Dünya Kupası macerası anlatılıyor. Bir futbolkolik olarak bu filmleri de sabırsızlıkla bekliyorum.