"Top senden önce gider,pas at" epey bir mesaj var filmde.futbolcu olmakta kolay değil bunu görmüş olduk,antremanı,kaprisleri vs vs..Sadece şu problem: eleman taaa Amerika'dan direk Castle'ın antremanına çıkıyor.Film futbolcu olmaya davetkar olmak için süreci biraz kolaylaştırmış gibi geldi.Ama film klişeleriyle rutin heyecanları yaşattı bana. Beğendim sonuçta.
merhaba iyi akşamlar arkadaşlar film mükemmeldi ben de mumu arkadaşımız gibi gözyaşlarıma engel olmadım çok etkileyici ve sürükleyici bir film tek kelime ile süper!!! Tavsiye ederim mutlaka izleyin!
Bence Hollywood'un keşfetmekte geç kaldığı tek alan futboldu.Ki bence yeryüzündeki en muhteşem spor dalı.Film bence futbolu futbol olarak görmeyen dahası yaşam biçimi haline getirmiş ben gibi bir çok insan için çok iyi.film güzel bir senaryo ile 3e bölünmüş.İlk filmde öykü olarak güzel başlamış.bence devamıda güzel gelecektir.Mutlaka seyredilmeli....