tropter
21 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu film yapılana kadar Slyvester Stalloneun Zafere Kaçış adlı futbol filmi hariç ,futbol konulu filmler kötü olur futbol konu olarak filme çekilemez gibi bir anlayış vardı.Bu filmle beraber bu anlayış yıkıldı.Bu filmin 2.sinide izledim birincisine göre sıkıcıydı.3.sünüde geçenlerde izledim sırf ingilterenin dünya kupası macerasını anlatmak uğruna serinin ilk 2 filminin başrol oyuncusunu trafik kazasında yaralandığı bahanesiyle filmin yardımcı oyuncusu konumuna düşürmüşler.Yapımcıları buradan kınıyorum.
3 filmlik serinin 3ünü de izledim ve ilk 2 film hakkında ne kadar güzel söz söyleyebilirsem 3. hakkında da o kadar kötü konuşabilirim.bi seri ancak bu kadar kötü bitirilebilirdi...
Milan Barosun oynadığı film. Özellikle oyuncu kadrosuna dikkat edin.8/10David Beckham, Anna Friel, Kuno Becker, Zinedine Zidane, Alessandro Nivola, Milan Baros, Raúl González, Stephen Dillane, Sean Pertwee, Tony Plana, Marcel Iures, Miriam Colon, Alan Shearer, Herman Chavas, John Arne Riise, Kieron Dyer, Martin Tyler, Patrick Kluivert, Rafael Benítez, Steven Gerrard, Sven-göran Eriksson
bende ilk 2 filmi çok begenmiştim 3 ü bende sabırsızlıkla bekliyordum 3 ü seyrettim fazla iii bulmadım santi filmde neredeyse hiç yoktu yanii serinin 3. filmi beni biraz hayal kırıklıgına ugrattı