4,4
1905 Puanlama
Ölü Gelin hakkında görüşlerin ?
20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper bi film yaaa :D:D:D
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
yine tim burton ve yine harika bir film tabii jhonny depp de muthiş.
25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
daha film yeni başladığı zaman insanları böyle zayıf zayıf görünce içime bi gülümseme geldi. Karakterler çok hoş yaratılmış. Gayet iyi seslendirmişler(İngilizcesini seyrettim.)johnny depp ile helena bonham carter'i çok iyi karakterize etmişler. hatta o helena'nın elini dudağına değdirmesini bu animasyonda bile işlemişler. Senaryosu güzeldi. Daha doğrusu beklediğim gibiydi. Aşırı bie beklentim yoktu. Ama eğer bir karşılaştırma yapacak olursak, Nemo bundan daha iyiydi.
8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok hoş, tatlı bir film. animasyonlar açısından yeni bir çeişt bence ve tekrar tekrar izlenecek yapıt.
14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
sinema severlerin koleksiyonunda tutması gerekn bi film bence. filme seslerini veren chiristopher lee, emily watson ve ozellıklede johny deep sayesinde filmin daha da izlenebilirliliği artıyo ve film daha da canlanıyo... tim burton'dan süper bi animasyon daha
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
eğer animasyon değilde gerçek bir fantastik film olarak çekilseydi ve süresi biraz uzatılsaydı çok güzel bir aşk ve drama filmi olurdu,..Animasyon olasına rağmende oldukça başarılı bir film.
12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben filmi biraz renksiz buldum eğer biraz daha renkli bir film olsaydı mükemmel olurdu.Çünkü bu animasyonda detaylara gerçekten dikkat edilmiş sadece bir az daha renke ihtiyaç vardır.
14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel müzikli,şarkılı eğlenceli tim burton filmi olmasındandır ki S I R A D I Ş I bir film...Pek çok animasyon konuşan hayvanları işlerken bu film çok daha farklı bir yol tutmuş...Animasyon seviyorsanız kaçırmanız büyük hata olur
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sewimli şirin bi film izleyn ii zaman geçirirsiniz depp seslendiyor kaçmazz 107
24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok gzl bi arkadaş filmin kısa olmasından yakınmış ama filmin çekimi oldukça zor olduğundan süresinin dier filmlere göre kısa olmasının doğal olduğunu düşünüorum filmi kesinlikle dvd den izlemenizi tavsiye ederm hem seslendirme açısından, çünkü johnny depp ve helena bonham carter ın sesiyle izlemek gerçekten çok hoş hem de ekstralarda filmin nasıl çekildiğini görüyorsunuz ve seslendirme yapılırken çekilmiş görüntüler de var. kısacası animasyonda stop-motion severlere tavsiye edeceğim bi film ...
13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
5 para etmez ,tamamen vasat
24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzel bir animasyon filmi, her kesime hitap ediyor...8/10
19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel animasyondu bnce izleyin derim
25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Animasyondan öte çok güzel derslerin olduğu özellikle ve mutlaka orjinal seslendirilmesiyle izlenmesi gereken çok güzel bir film. Ses tonları gerçekten çok etkileyici verilmiş. Eğlenceli ve Duygusal. 10/10
18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi animasyon.Bu animasyonu seyredipte Tim Burtona hayran kalmamak elde mi.Gotik öğeler içeren eğlenceli ve müzikalitesi yüksek bir yapım 10/10