çok zekice hazırlanmış bi gerilim filmi. son sahnede gerçekten dumur oldum. ne kadar dikkatli izlersen izle asla tahmin edemeyeceğin bi finaldi bence.Demek ki güzel filmler yapmak için zengin olmak değil zeki olmak gerekiyomuş.
kesinlikle ama kesinlikle hayatımda seyrettiğim en ama en güzel korku filmi bu yaa muteşemler az kalıyor inanınki bu ne süper bir senaryo ya öyle ve en en en bu nasıl bir muhteşem son bu filme 10 veririm ben 10 10 10
sanırım bi filme herkes iyi diyorsa o film gerçekten iyidir uzun zamandır film hakkında çok güzel şeyler duymuştum ve sonunda arkadaşlarımın da ısrarıyla filmi izledim iyikide izlemişim çünkü bu filmi bu zamana kadar izlememiş olmak gerçekten büyük bir kayıpmış tam anlamda 4-4 lük bir film unutulmaz sahneleriyle hala aklımdan çıkaramadığım konusuyla bence unutulmaz klasikler arasına girmeyi hakeden bir film izlemeyen arkadaşlara tavsiyem mutlaka izlesinler çünkü böyle filmler her zaman yapılmıyor...
hayatımda izlediğim en düzgün korku filmlerinden ilki.insanı ekrana bağlayan bi senaryosu var.hala izlememiş olanlar varsa tavsiye ederim.tabi midelerine de güveniyorlarsa :D çünkü bazı sahneleri gerçekten mide bulandırıyo.ben bayıldım ama....
Bu Filime muhteşem tanımlaması yetmez. Oyunculuk konusunde eleştiri getirenlerede soruyorum, o küçük kız "ANNE ANNE" diye ağlayıp annsesine sarılırken sizde yanınızdakine sarılmadınız mı (Eğer sarılmadıysanız muhtemelen yanınızda kimse yoktu). Bence filimdeki en iyi oyuncu o kızdı ama bu filim içinde oyunculuğa gerek olamdığını düşünüyorum. Çünkü senaryo zaten seyirciğe istediği herşeyi veriyor.
Cinayetleri işleyen katile, katil demek gerçekten zor. Çünkü katil birebirde hiç cinayet işlemiyor, cinayeti işletiyor. Bu durum da gerçekten filme inanılmaz bir gerilim kazandırıyor desek yeridir. Film bir banyoda nasıl geçebilir dersiniz. Ama filmin nasıl bittiğini bile anlamayacaksınız.Sürükleyici konusuyla bizlerin karşısına çıkan film gerilim, heyecan, merak..vs. her şeyi içeriyor. Kısacası film de herşey var. Filmin sonunda da son zamanlarda bir çok yönetmenin başvurduğu seyirciyi ters köşeye yatırma hamlesi de unutulmamış. Film tüm dünyada bütçesine oranla inanılmaz bir gişe hasılatı toplamasıyla,yapımcılar filmin ikincisini de bizlerle buluşturacak. Çok güzel film.Tam bir arşivlik. İyi Seyirler.
mükemmel ötesi bi film birinin zekası bu kadar etkiler insanı filme kendinizi o kadar kaptırıyosunuz ki... kesinlikle bitmesin istiyosunuz mükemmel ve çarpıcı