Testere

stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kısa ve öz olarak şunu öylemek istiyorum yazımın başında;

"Bu filmin senaristleri çıldırmış olmalı"

Evet aynen belirttiğim gibi,senaristler resmen uçmuşlar filmde.Bu nasıl bir konu,Bu nasıl bir zeka?

Elbette filmi sadece senaryosu yönünden düşünmek yanlış olur.Film genel olarak iyiydi.Hem de çok çok iyiydi.Bu kadar ufak bir bütçeyle böyle dünya çapında ses getirmek büyük başarıdır.Bu başarıyı gerçekleştirenleri kutluyorum.
fatcot85
fatcot85

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Süper mutlaka izleyin. Filmin sonunun hiç beklenmedik bir şekilde gerçekleşmesi gerçekten harika. Hele o son sahnedeki müzik bu kadar mı oturur. Kaçırmayın...
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz bir korku filmi.çok rahatsız edici sahneler var gerçekten.bakmaya yürek isteyen sahneler...
çok zekice.
cagdasbayat
cagdasbayat

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
EN iyi testere filmi.Diğer üç filmi de izledim ama hiçbiri ilk film gibi olmadı.Muhteşem bir film çok gerçekçi flimi yaşıyorsunuz.
firaaat84
firaaat84

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bir gerilim
dilosss
dilosss

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en dehşet film..bayıldım..korkmaktan çoğu sahnesini kaçırsam bile harikaydı..birincisinin sonunda şoka uğradım dier ikisi de şok etmeye yetti beni 1000 puan veriyorum..
wolf649
wolf649

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
testere bir müthiş bir korku filmi filmi izlerken adrenalin sürekli yüksek oluyor filmin konusuda müthiş insanlara yardım etmek için insanları öldüren bir seri katil bunu kim düşünebilirdi ki benden tam not aldı
ocelott
ocelott

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
film mükemmel konusu hele şahane keşke aynı başarıyı diğer iki filmdede sürdürseylerdi.
curly-sue
curly-sue

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
cinayet işlemeyen bir katil... aslında her şey kurbanların elinde. kendi sonlarını getirebilir, ya da hayata yeni bir pencere açabilirler.
hızlı ve akıllı olan kazansın ;)

10da 10u haketti dorusu. İzleyin, izlemeyenlere de izletin :P sonunda "vay bee" diyeceğinize eminim :)
nefiseelbir
nefiseelbir

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku filmi diyebilirim, gerek konusu gerek kurgusu ve işleyinişi 10 numara!
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
senenin en iyi filmi filmin sonunda dondum kaldım resmen cok guzeldi serinin en iyi filmi diyebilierim10/9
karizmatik062915
karizmatik062915

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filme yürek dayanmaz.
kalbi olan izlemesin
sickboy08
sickboy08

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerilim veya korku hangi tarzda derseniz siz bilemem bence bu tarzda yapılmış en iyi film seyretmeyen varsa hala büyük kayıp bence 10 üzerinden 20 alır benden
dilex86
dilex86

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle en iyisi bu! çok heyecan verici..
talip46
talip46

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlemediyseniz çok şey kaçırdınız demektir