krst-87
11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Her 3 testere filmi arasından en iyisi bu serinin başlangıç filmi bence.Diğerleri testere klasiğinin sanki devamı değilde aynı formatta çekilmiş benzeri filmler gibi geliyor.Sanırım bu filmi izlemeyen çok azdır.Eğer böyle kanlı filmleri,korkunun bu şeklini seviyorsanız tek diyebileceğim mutlaka izleyin...
etkisinde kurtulamadığım psikolojik anlamda etkilendiğim bir film ki bu filmde canımın değerini birkez daha anladım testerenin verdiği mesaj sayaesinde ..
gerilim filmi olarak izlediğim filmlerin arasında kesinlikle en iyisi filmde senaryo çok akıllıca işlenmiş her şey simgesel olarak yansıtılıyor iki kişinin bir yerde zincire bağlı olması olarak işlenen temada oldukça başarılı formlar var film sürprizlerle dolu kesinlikle izlenmesi gerek benden tam puan aldı
Kısa ve öz olarak şunu öylemek istiyorum yazımın başında;
"Bu filmin senaristleri çıldırmış olmalı"
Evet aynen belirttiğim gibi,senaristler resmen uçmuşlar filmde.Bu nasıl bir konu,Bu nasıl bir zeka?
Elbette filmi sadece senaryosu yönünden düşünmek yanlış olur.Film genel olarak iyiydi.Hem de çok çok iyiydi.Bu kadar ufak bir bütçeyle böyle dünya çapında ses getirmek büyük başarıdır.Bu başarıyı gerçekleştirenleri kutluyorum.
testere bir müthiş bir korku filmi filmi izlerken adrenalin sürekli yüksek oluyor filmin konusuda müthiş insanlara yardım etmek için insanları öldüren bir seri katil bunu kim düşünebilirdi ki benden tam not aldı