nuri-ozlem
11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmdeki tüm karakterlerde katil tipi var :) Her dakika kimin katil olduğu fikri değişiyor.Filmdeki kuklaya bayıldım , harika bir son sizi bekliyor.Tüylerim diken diken oldu.Ayakta alkışladım filmi.Senaryoyu kim yazmışsa elini öpmek lazım.
Hayatımda gördüğüm en zekice yazılmış senaryo zaten leigh whannell in yazıpta beğenmediğim film olmadı şu ana kadar eger izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim filmin sadece sonu ve felsefesi yeter izlemek için
tüm seriye ve filmin çıkış noktasına baktığımızda çağımızda başımıza nelerin gelebileceğini müthiş ve abartısız olarak anlatan bir film. benim için en önemli filmlerden biri testere. düşünsenize bir insana kanser olduğunu söylemenin oluşturduğu yangn nasıl da büyüuor. evet insan hayatı ve duyguları ne denli önemli altına kalın kocaman bir çizgi çekiyor bu film. ve kahramanın hiç cinayet işlemediğine, insanların aslında kendilerini öldürdüğüne de gönderme yapmayı başarmış 10 puanlık bir seri. düşünenin ve oynayanların yüreğine sağlık
senaristinin acilen koruma altına alınması gereken(böyle bi psikolojiyle insanların arasında dolaşmasının gelecek için kaygı uyandırması acısından:))muhteşem bilinçaltı serzenişinin en iyi hali..süper denilen şey bu olsa gerek:))))
ya bu film kelimelerle anlatılmaz kac kere izledigimi unuttum artık her seferinde sonunda tuylerim diken diken oluo bu nasıl bir zekadır yaa insan ustu bir zeka yapıtı bu filmi izledikten sonra film begenmez oldummsinema tarihinin en ust sırasına altın harflerle kazınacak bir yapıt eger bu filmi izlemeyen varsa hemen kossun cd sini alsın izlesin eger bu filmi begenmeyen varsada bi daha film falan izlemesinn cunku anlamıyor demektirr ama bu dediklerimm tabiiki sadece testere 1 için gecerli
Gerilim mi istiyorsun ? Burda.. Heyecan mı istiyorsun ? Burda.. Merak mı ? Doruklarda.. Arayıpta bulduğun ve aramadan da karşına çıkan hiç beklemediğin kadar mükemmel bir film.. Kesinlikle müthiş.. Heyecan korku gerilim merak ve ekşın.. :) Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.. İlkler her zaman özeldir..