Testere

gabyzyosef42
gabyzyosef42

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten mükemmel bi flim hele diger serileri harkulade bu flimi izledikten sonra kendi kendize nasıl köyülük yaptıklarınızı anında düşünceksiniz eminim 10/10
mustynet3
mustynet3

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
her zaman söylerim en iyi film ilk seridir 9,2mi çok düşük 9,9 olmalıydı film kesinlikle inasnı düşündürüyor hayatın ne kadar değerli odluğunu bize söylüyor enfes bir film kesinlikle izleyin 10/10
kafadan-attim-salladim
kafadan-attim-salladim

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok akıllıca bi film harika bir senaryooo hayatımda izlediğimm en iyi filmlerden birri mükemmell
badmurat
badmurat

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en mükemmel filmi.Düşük bütçeyle bir film nasıl çekilirmiş herkese gösterdi.10 üzerinden 11.
emre2426
emre2426

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle mükemmel 10/10 ileriki filimlerideizlemenizi tavsiye ederim :)
kaan-henry12

süper ötesi bir film
adanson88
adanson88

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
senaryo alıp götürdü bni gerçekten şaşırtıcı ve bağımlılık yapıor..hastasıyım:p
rudeonerudeone
rudeonerudeone

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmiydi bence.saw dan önce insanların gerilim açlığı çok basit ve saçma (atıyorum kurtadam,yaratıklı canavarlı klişe filmler vs.) yapımlarla doyurulmaya çalışılırken ve bi nebze bu amaçlarına ulaşabiliyorlarken,saw dan sonra bakış açısı olduka değişti ve gerçek,komple bi gerilim nasıl olurmuş görüldü.ve izleyici eski yavan filmlere artık burun kıvırmaya başladı.benim düşüncem böyle.filme gelince,final zaten efsane olmuş, ben de aynen Adam gibiydim o sahnede,ağzım bi karış açıktı:D finalinden öncesi de harikaydı,kurgu çok hoş,sürükleyicilik yerindeydi.ne diyim,izlemeyen varsa bi an önce izlemeli bence:)
duhalala
duhalala

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Favori filmim olur kendileri, çok güzeldir o çok çok...
sarsl
sarsl

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin, bence seyretmiş olduğum en basit ama en etkileyici gerilim filmiydi. Konusu bir kere özgün seçilmiş. Fazla maliyet olmadan çekilebilecek ve izleyiciye hitap edebilecek nadir filmlerden. Ben çok etkilendim ve çekileceğini adım gibi bildiğim serisini merakla bekledim. Serinin diğer filmleri de çok güzel ama ben yine de en çok bu bölümü beğeniyorum çünkü bana değişik geldi. Testere 2 de çok harika. Benim gibi korkudan çok (onlar genelde komediye kaçmaktan öte gidemiyorlar) gerilim sevenler için kaçırılmayacak bir arşiv fırsatı. Testere merakla izlediğiniz ve ritmini hiç kaybetmeyen bir film.
rumgayyy
rumgayyy

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
her sahnesina bakamasamda güzel filmdi diyebilirim
blackinman
blackinman

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim otelden sonra en güzel korku gerilim filmi....
efsanekrk
efsanekrk

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
"Seven" dan bu yana mükemmel kurgulanmış iyi bir gerilim filmi izlemedim diyenlere hitap eden film.. SAW Serisinin en iyi filmidir.. Filmi izlemeden önce film hakkında bilgi edinmemenizi tavsiye ederim...
linkinpark-35
linkinpark-35

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Ben bu filmden çok etkilendim.Gelmiş geçmiş en iyi gerlim filmi bence.Ben sadece ilk 2 serisini izledim.2 fazla etkilemdi ama 1 çok etkiledi.Senaryo çok güzel.saw 4 ü dört gözle bekliyorum.