Testere

The--Recep
The--Recep

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
süper bir gerilim filmi.herkese tavsiye ederim.senaryosu çok zekice hazırlanmış.
atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Son yılların en orijinal senaryosu ve en çarpıcı finali. Artık bir Testere klasiği başladı. İzlemeyen kalmasın 10/10
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi hic kuskusuz...bi kere insan izlerken bırak filmin sonunu bi sonraki sahnede ne olacagını kestiremiyor...kucuk butceyle cekilen bi fil olmasına karsın yaratıcılık o kadar mukemmel ki senaryonun isleyisi oyuncular felan diyecek laf yok yani bu filme hatta bu film oskar ı bile hakediyor bana gore...10/10 veriyom bu filme...herkese tavsiyem ama serinin diger filmleri cıvıtmıs yonetmen degisince...yanlıs hatırlamıyosam filmin senaristi ve yonetmeni aynı kisilerdi...
kaankaraburun
kaankaraburun

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi gerilim filmi. genel olarak bakarsak en iyi 2. film (1. pulp fiction). söylenecek laf yok
deep-merve-chad
deep-merve-chad

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle cok güzel bir film.senaristler süper bir senaryo ortaya cıkarmıs.serinin ilk filmi olmasına rağmen en sonuncu olarak izliyorum ve bence en iyiler arasında 10/10
pulpsagodfather
pulpsagodfather

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
müthiş müthiş 10 numara.filmin sonunda resmen dondum kaldım.bir film bu kadarmı insanı gerer.kesinlikle izlenmeli
evxx
evxx

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle harika 2 kere üst üste izledim hala etkisindeyim senaryo cok güclü final müthiş filmde o kadar ugrastım hata bulmak icin cok kucuk bi şey belki hata bile denemez ama banyoda yatan adamın elındekı teypte kaset yoktu kurallara gore onda kaset olmalıydı bu filmi kotu yapmaz film cok iyiydi
fatcot85
fatcot85

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Süper mutlaka izleyin. Filmin sonunun hiç beklenmedik bir şekilde gerçekleşmesi gerçekten harika. Hele o son sahnedeki müzik bu kadar mı oturur. Kaçırmayın...
dilosss
dilosss

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en dehşet film..bayıldım..korkmaktan çoğu sahnesini kaçırsam bile harikaydı..birincisinin sonunda şoka uğradım dier ikisi de şok etmeye yetti beni 1000 puan veriyorum..
curly-sue
curly-sue

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
cinayet işlemeyen bir katil... aslında her şey kurbanların elinde. kendi sonlarını getirebilir, ya da hayata yeni bir pencere açabilirler.
hızlı ve akıllı olan kazansın ;)

10da 10u haketti dorusu. İzleyin, izlemeyenlere de izletin :P sonunda "vay bee" diyeceğinize eminim :)
nefiseelbir
nefiseelbir

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku filmi diyebilirim, gerek konusu gerek kurgusu ve işleyinişi 10 numara!
sickboy08
sickboy08

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerilim veya korku hangi tarzda derseniz siz bilemem bence bu tarzda yapılmış en iyi film seyretmeyen varsa hala büyük kayıp bence 10 üzerinden 20 alır benden
fiveikstone
fiveikstone

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
olağanüstü kurgusu sayesinde, hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz, biitiğinde ise niye bitti diyeceğiniz bi film..
bugüne kadar izlediğim en iyi finaldi kesinlike..
izlemeyen varsa hemen izlesiin bence...
khaleesi
khaleesi

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en düzgün korku filmlerinden ilki.insanı ekrana bağlayan bi senaryosu var.hala izlememiş olanlar varsa tavsiye ederim.tabi midelerine de güveniyorlarsa :D çünkü bazı sahneleri gerçekten mide bulandırıyo.ben bayıldım ama....
Eren Yenigün
Eren Yenigün

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi bi film birinin zekası bu kadar etkiler insanı filme kendinizi o kadar kaptırıyosunuz ki... kesinlikle bitmesin istiyosunuz mükemmel ve çarpıcı