Testere

Sefa Demirci
Sefa Demirci

6 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film ama abarttıkları kadar gerilme,korkma yok.Korkmak için izleyenlere tavsiye etmem ama ne olursa olsun izlenmesi gereken bir film..
dilex86
dilex86

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle en iyisi bu! çok heyecan verici..
niemans83
niemans83

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en iyi gerilim filmlerinde biri diyebilirim hatta en iyisi. Önceden tahmin edilmesi güç olan senaryosu ve oyuncuların üstün performansı ile mutlaka izlenmesi gereken bir film. Yalnız filmin sonunda ikinci film için açık kapı bırakmak yerine filmin tüm bilinmeyenleri göz ünune sergilenseydi filmin değeri daha da yükselirdi diye dusunuyorum. Yine de ikinci filmi sabırsızlıkla beklicem.
yaghmour
yaghmour

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
4. ile birlikte serinin en güzel filmi.. Özellikle filmin şok yaratan sonu hala aklımdan çıkmıyor..
spike2085
spike2085

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle inanılmaz.leigh whannell ve james wan müthiş iş çıkarmışlar.
dtonbul
dtonbul

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
serinin ilk filmi diğerlerinden kurgusunun biraz daha basit olmasıyla ayrılıyor ama bu filmi çok sürükleyici ve heyecan verici yapıyor
dadee-2
dadee-2

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bunu yazanda ne biçim zeka var yaf
cok güzel izlenmeli
James-Cameron
James-Cameron

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu tür filmleri çekici kılan tek bişey varsa o da insanı meraklandırmasıdır Acaba bundan sonra ne olacak die soruosunuz sürekli Film bu yüzden çok güzeldi
seradinho
seradinho

26 Ocak 2005 tarihinde eklendi
İnanınlaz bir konu inanılmaz bir film Bu sefer Katil öldürmüyor sadece oyun oynuyor oyunu kaybederseniz ölüyorsunuz ama bu ölüm kendi elinizden oluyor.Son yıllarda yapılmış en iyi gerilim
abiya
abiya

3 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Bence de film harikaydı. Tonla hatası vardı ama bu hatalara rağmen accayip derecede güzeldi.

Bi de bana ilginç gelen bi nokta da şu bu yönetmenin ilk filmiymiş ayrıca yönetmenin sinema tv gibi bi bölümde halen öğrenci olduğunu duydum. Şöyle söyliim bu adamda iş var...
sinemazist
sinemazist

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
kusursuz tek kelimeyle müthiş neredeyse hic tanımadığımız sinemacılar bize sadece ünlü sinemacıların filmlerine gitmemek gerektiğini anlattı
sbasic
sbasic

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten güzel ve sürükleyici br filmdi izlemenizi öneririm senaryosun da güzeldi ce çok az miktarda para harcayarak bu kadar güzel bir film çıkarmalarına helal olsun diyorum
masterloka
masterloka

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çoğu arkadaşımın dediği gibi flmin senaryosu çok mantıklıca işlenmiş.Pek vurdulu kırdılı film değil daha çok felsefi bir film tabi ki filmdeki efektler bir numara bence film tamamen halimize şükretmemiz için yapılmış.
letvan34-2
letvan34-2

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
şeytani planlar akılalmaz oyunlarla testere aldığı puanı hakediyor
kakaolukek
kakaolukek

21 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Kemik koleksiyoncusundan sonra seyrettiğim en güzel gerilim filmiydi diyebilirim.Senaristi tebrik ediyorum.Filmi izlemeyenler ellerini çabuk tutsunlar çünkü GORA'nın gösterime girmesiyle birlikte birçok salondan kalktı TESTERE...