walla doğrusunu sölemek gerekirse film çokda güsel deildi...Bn beğenmedim...Çünkü sürekli savaş sahneleri var.konusu tamemen savaŞ.Gerçi savaş filmleri severim mesela ; kral Artur, Yüzüklerin efendisi 1,2,3 'ü gibii ama bu çokta güsel deildii....
tek kelimeyle hayalkırıklığı. 10 üzerinden 1. bütün beklentilerimi boşuna çıkardı. Tam benim filmim diyordum. Ancak ne duygu ne his hiç bişey yok. Gerçeklerden çok uzak bir film. Herhalde " yahu bu sene bi film çekelim hadi gelin arkadaşlar" demişler ve ayak üstü hemen çekmişler. o kadroya yazık olmuş bence
bu filmden gerçekten çok umutluydum ama bomboş bir aksiyon bir aksiyon filmi çekip bırakmışlar.filmde duygu veya his diye bir şey yok.oysa ki rahatlıkla duygusallık koyulabilirmiş filme.amaçsız bir şekilde katliam izliyorsunuz,ne bir senaryo var ne bir süpriz var filmde.
tamamen animasyondan meydana getirilmiş olan film hissetmek isteyenler için oldukça kötü, ancak tarzında başarılı görünen 300 spartalı duygusal olarakta çok fazla birşey verememekte,benim kiterlerime uymadığı için rahatça söyleyebilirim, ben bu filmi beğenmedim...adının bu kadar anılması görülmesini zorunlu bir hale getirmiş olsada görmemek çok fazla birşey kaybettirmeyecektir...saygılarımla
çoğu kişi bu filmin tarihten alındığını, yaşanmış bi olayı canlandırdığını bilmeden yorum yapıyor.. Kral I. Leonidas'ı güzel anlatmışlar. çok güzel ve etkileyici bir filmdi.
bence çok abartılı bir filim 300 tane adamın milyonlarca persliyi oldürmesini izledim.... gerçekten saçma buldum bu filmi artı yönetmen perslileri insan yerine koymamış buda çirkindi.vasatın altında
Film efektler açısından harika fakat persleri bir yaratıkolarak spartalıları ise soylu olarak göstermişler.300 askerin o kadar askeri öldürmeside çabası.Ben bu filme gittiğimde hayal kırıklığına uğradım.
Filmin görselliğine lafım yok .Ancak saçma olan koca ordu nasıl oluyorda 300 kişi ile baş edemiyor .Adamların üstüne öyle bir geliyorlarki binlerce kişiyi 300 tane eleman tutabiliyor vay be.Fatih in değerini şimdi daha iyi anladım.
Filmde bi kere islam alemini ve batı ülkelerini kötüleme amacı yok . Neden yok çünkü bu filmde anlatılmak istenilen olaylar milattan önce bilmem kaçyüzyılına ait olaylar bu yüzden o yıllarda insanlar putlara şuna buna taparlardı ve filmdeki xerses karakteri yani pers kralı kendini tanrı ilan eden birisidir .
İkincisi ben bu konuyu ararştırdım bu 300 kişilik ordunun perslere karşı kaydadeğer bir başarısı olduğu tarih sayfalarında yazıyor onun için burada eleştirebileceğimiz filmdeki fantastik karakterler ephorlar v.s gibi bunlarda bence filme renk katan olaylar . Çünkü anlatılan olaylar m.ö bilmem kaçyüzyıla dayanan olaylar olduğu için biraz garip sahnelerin olması filmi gayet güzel süslemiş. 10/10
efektler şahane görsellik gayet başarılı. film biraz fantaziye kaçtı. tarihsel gerçeklere ne kadar uyum sağlar bilinmez ama seyir zevki üst düzey bir film olmuş 7,5/10