heofthdack
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
mükemmelliği kabul görmüş yüzlerce film 9.1 in altındayken hiç bir şeyi olmayan evimizin salonu kadar olan bir yerde çekilen,buram buram psikolojik savaş kokan,gereksiz yere medya da abartılan bir film...şöyle bir bakıyorum da film için kilolar verip sağlığını tehlikeye atan oyunculara, film çekmek için evini ailesini feda eden yönetmenlere,setlerde saatlerce çalışan ekiplere,en olmadık yerlerde çekilen sahnelere...yazık yazık...son olarak filme gitmeden puan verenlere bir şeyler demek istiyorum çok şey demek istiyorum da... neyse anlayan anladı...
Ben kendi adıma bu filmden cok büyük bir ders aldım neden derseniz,daha filmi izlemeden fragmana aldanıp asrın filmi,harika bir film geliyor diye diye en sonunda film izledim ve sonuç tam bir hayal kırıklığı..Bilmiyorum belki yaşlandığımdan mıdır nedir haddin fazla abartı vardı film de..Neyse en son sunu söylim truva çok çok daha güzel bir filmdi bence...bence bu senenin filmi kanlı elmas olacak..
filmde elle tutulur hiç bi sahne yok. tamamen sacmalık. 300 tane kaslı adam inanın binlerce adamı, filler, yaratıkları bi cırpıda olduruyo. birebir savaş sahnelerine cok agırlık vermişler. ikinci yarının basında inanın cıkıp gitmek istedim. bu kadar sacma bu kadar tek duze sıradan bi film. kesinlikle medyada abartıldı ve iranlıları dunyaya zorba olarak tanıtan ideolojik ve sinema acısından hiç bi deger tasımayan ve nasıl olurda yuzuklerin efendisindeki savas sahneleriyle kıyaslandı sorusunu film boyunca kendinize sorduran bi film. kesinlikle sacmalık mantıksızlık.. 3*10 fazla bile.. verdigim paraya yazık inanın.. kesinlikle gitmeyin
tabiki çok abartılmış.. fakat yinede bu filmi "çok kötü!!" die nitelendirmek biraz haksızlık olur die düşünüyorum.. filmin müzikleri de gayet güzeldi..
bence kötü değildi gayet güzel bir filmdi. efektler hikaye olaylar kahramanlar herşey mükemmeldi. 2. kez gitmeyi bile düşünüyorum. gitmenizi tavsiye ederim.
aksiyon üst seviyede kaliteli bir yapım olmuş.Gerçek izlemeye deger bir film.Ayrıca abartılı sahnelerde olsa gerçekten izlemeye deger bir film iyi seyivler dilerim
çok büyük amaçları olan bir film değil ama frank miller gerçek olayların üstüne hayal gücünü ekilemiş tarihi gerçekleri yansıtmak gibi bir amacı da yok filmin bu yüzden persleri nasıl gösterdiğinin önemi yok önemli olan fantastik hikayeyi oldukça başarılı bir görsellikle tamamlamak 300 hakkındaki tüm olumsuz yorumlara rağmen izleyin
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerin ilk onuna koyabilirim sanırım ne yönetmen olarak ne kurgu olarak ne de seneryosu iyiydi bu tarihsel savaşa da bağlıkalınmamış abartı demek biraz yavan kalıyor saçma sapanlık ötesi bir şeydi hele filmin sonunda kral ölmedenbir gün doğunun tüm mistizmine ve barbarlığına son vereceğiz diye sosyal mesaj vermesi propoganda yapması yokmu yarıldım . zaten yönetmen hataları almış başını gitmiş persler den biri kılıçla öldürülünce derya gibi kan akıyor spartalılardan en yakışıklısının kafası kesilince kan bile damlamıyor ya çok kansızlar ya da yönetmen çocuk yakışıklı olduğu için estetiği bozulmasın karizma çizilmesin spartalıların diye kan çıkartmamış fikri hasıl oldu bende neyse sonuç itibariyle komedi filmiyse hiç komik değildi ama ciddi tarihsel bir savaş filmiyse çokkomikti kararı siz verin :))
pardon ama nedir bu nerde bu millet kurtlar vadisi için söylemediklerini bırakmayanlar nerde onlarda konuşsunlar 300 hahaahah güllim barii ben bu filmi izlemem kardeşim!!!!!!
300 Spartalı değil 300 Karamurat gibi geldi bana. Abartıdan başka bişey değil. Film boyu yunanlıların cesaret ve kahramanlıkları anlatılmış. İçerik pek sarmasada görsel açıdan iyi denebilir...