300 Spartalı
4,2

basakkaymaz
basakkaymaz

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence çok fazla yapaylık vardı bu kadar bilgisayar müdahelesi bence doğallığı mahvediyor güzeldi ama yinede hele şu kraliçenin mecliste yaptığı knşma falan güzeldi yinede öyle çok çok güzeldi denilcek bi film değildi
pinary83
pinary83

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedim.Zaman kaydı oturup cizgi romanını okusam daha eğlenceli olurdu.
dkimiran
dkimiran

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
yüzüklerin efendisi üçlemesini bayıla bayıla izlemiş biri olarak şu kadarını söyleyebilirim: troy + lord of the rings = 300 sp.! filmde en önemli eksik bence mekan eksikliği ve aşırı hızlı konu anlatımıydı. ne zaman savaş çıktı ne zaman karar verdiler hiç belli değil. sanki yaşadıkları yerin az ötesinde savaş çıkmış gibiydi. dahası tüm sparta askerlerinin tek tip vücut ölçülerine sahip olması çok ilginçti bu standartı nasıl yakalamışlar merak ettim. zaten yaklaşık 2 saat süren bir savaş filminden de ne zevk alınır tamamen muamma. asıl beni kızdıran kısım, tüm bu efektleri cüneyt arkın yaptığında hepimizin bağıra bağıra gülmesi ama allahın spartalısı yaptığında vay be adamlara bak dememiz. nedir bu çifte standart. hala gitmek isteyenlere tavsiye, çok da bayılınacak bir film değil zira film tamamen mübalağadan ibaret.
hasanhugo
hasanhugo

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bi olay bukadar abartılamaz bu filmin eski versiyonu bile bu filimden iyidir. Adamlar nerdeyse pers ordusunun yarısını yedi. Ayrıca persler zamanının en uygar devletiydi. Bence çok kötü bir filimdi verdiğim parya acıdım.....
neyzenburuc
neyzenburuc

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hani olur ya mesela zamanın birinde bir ülke diğerine saldırmadan önce kamuoyu felan toplama derdine düşer aşırı reklamlar seyirciyi çekecek cinsel içerik, cesurca çarpışma saftalarıyla doldurur ya. saldıranlar (saldırılacaklar daha doğru) barbardır, vahşidir, işgalcidir. karşısında ise tüm asya ordularına (burda ne kastediyor açık galiba) karşı koyacak onurlu gururlu 300 spratalı vardır. film yaşadığımız zamanda oynana oyunlara bir propaganda olması açısından iyi bir örnek galiba. üstelik şişirilmesinin de gayet boş ve yersiz olduğu neredyse tamamının bilgisayarın başında oluşturulan görüntüler olduğu, anlamışlardır. açıkçası koca bir pişmalık biraz da yapılmak isteneni idrak ve sizle paylaşmaktan kaynaklanan bir keyif vardır. hani olur ya.
alex-cimi
alex-cimi

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
o kadar saçma bir film ki anlatamam...bi tek insan o tarihte spartalı varmış galiba geri kalanı hep yarı insan yarı yaratık yarı hayvan falan filan saçmalıklarla dolu bir film işte.. :/
yusuf-yurdabakan
yusuf-yurdabakan

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Büyük bir merakla gittiğim.Ama sinemadan hüsranla çıktığım bir film.Aksiyon olsun diye birkaç tane kafa kesme sahnesinin dışında hiçbirşey yok.bu tür filmleri çok sevmeme rağmen gladyatör-yüzüklerin efendisinin onda biri bile etmeyen bir film.işin kötüsü eşime de filmi çok övmüş olmam.onunda benimle gelmesi ve sinema çıkışında yediğim fırça.
sadik-kurnaz
sadik-kurnaz

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Görsellik açsından izlemey değer ama içerik çok abartılı 300 askerin onbinlerce askeri öldürmesi ve bunu yaparkende çok az spartalının ölmesi çok saçma olmuş.
cihaneryilmaz021
cihaneryilmaz021

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmden baya iş bekliiyodum ama film tam bir fiyasko filmde bir kere konudan eser yok o savaş sahneleri falan olmasa tam bir 0.ayrıca persleri kotu olarak nitelendiriliyo spartaların yaşadığı çağda persler müslüman bir ülke idi bu benim görüş ama bence bu filmde resmen dinimiza küfür ediliyo.daha önce peygamberimize ettikleri gibi
veyselasar
veyselasar

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ülkesi,onur ve şerefi için savaşan bir kral'ın karısı yani kraliçe tarafından boynuzlanmasıyla film benim için bitti zaten.
canzzu
canzzu

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu kadar komedi bir film olamaz herhalde!!
çok da absürd olmuş!
bizim cüneyt arkın filmlerinin yanında hiç bu hiç :)))
bikila
bikila

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar boş bir film görmedim persleri ne kadar kötü yunan tarihini ne kadar muhteşem ve abartılı gösterebiliriz diye iddiaya girmişler sanki... güzelim efektleri bile o kadar abartmışlar ki bu kadar da özensiz olunmaz dememek eldem değil.Bu filmi o kadar beğenenler filme olduğu kadar gerçeklere ve insan hayatına da değerverseler keşke.evet persler esmerdir hatta içlerinde zenciler de vardır.Ama tümü zenci değil!!!!!!!!!!
gs-gs-aslan
gs-gs-aslan

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü tarihi savaş filmiydi diyebilirim.. sinemaya gidip verdiğim paraya acıyorum:( çok saçma bir konu üzerine oluşmuş film...
scarlet42
scarlet42

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Fılmı esnemeden izlemeniz için kahvesiz gitmeyin derim.Arada bir silkinip kendinize geldiginiz sahne yok degıl.Ama bunca görsel sahneye rağmen ne bulduk .Ucubelerden başka enterasan ne vardı ?Koca bir HİÇ.....
umuty90
umuty90

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bi kaç güzel görüntü hariç son derece içi boş bir film... Sinemaya verdiğiniz paraya yazık... Ayrıca aşırı yanlı olmuş. Spartalılara bütün iyi özellikler yüklenmişken Perslere tüm kötü özellikler keskince yüklenmiş...Kötü...