300 Spartalı
4,2

penthos62
penthos62

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film tamamen perslileri aşağılıyor gerçekten çok uzak sadece görselliğin öne çıktığı şaçma bi gişe filmi
aakyurekk
aakyurekk

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hollywood pentagonun yapamadığını yapmış ve
irana küçük bi görsel saldırı yapmış yalan yanlış olayları çok güzel efektlerle anlatmışlar ama bence izlemeye değmezzz
monopoly
monopoly

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Hayal dünyasında avrupa,hayal dünyaları geniş olduğu için hayali ilahları yüceltme,hayali başarısı inkar edilemeyen görsel efektler ,arap dünyasını küçümseme inançlarıyla dalga geçme ,yok herkülün soyundan falan herkül kim kardeşim diye sorar sana doğu.Bir avuç insan yani yunanistan adamların askerlerini ben ne görsem ya mayolu ,ya etekli bu adam ne denli savaşabilir ,ama kendi dünyalarında iyi gaz veriyo sinemadan sonra eminim yunanlılar savaşçı kesilmişlerdir.Görsel efektleri için gidin ,bazı şeyler gerçekleri hiç değiştirmez diyorum yazımın sonunda.
aranel-rindos
aranel-rindos

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmin sadece bir kaç sahnesi iyiydi o kadar...
akMurat
akMurat

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çizgi film tadında olduğunu bilsem izlemezdim, hannibalking’in dediği gibi tarihi/edebi bi beklentiniz yoksa action niyetine izleyebilirsiniz, kılıç/mızrak sahneleri oldukça farklı.
ayse-melek
ayse-melek

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
eh işteee...ilk defa bi filmi bukadar merakla beklemiştimmm ama çok keyif almadım izlerkenn...umarım karayip korsanları dünyanın sonuda beni haya kırıklığına uğratmazz bari o beklediğime deysinnn
losteren5
losteren5

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu filme grafik bakımından kimsenin laf edeceğini sanmıyorum ama amacının ne olduğu ortada.. siyaseti katmasalardı belki takdire yakışır bir film olurdu
stop1
stop1

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fena değil. savaş sahneleri iyi ama abartımı olmuş ne?

karamurat filminin 2007 versiyonu gibi sanki bana öle geldi.

ama yinede izlemeye değer bir film bence...
ze-ku
ze-ku

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok beğendiğimi söyleyemem fakat efektler,görüntüler,mekan,renklendirmeler yani görsellik olarak herşeyi barındırıyor.Devamı çekilecek sanırım umarım daha canlı olur bu kez.Bir de savaş sahnelerinde, birebir dövüşlerde, toplu saldırşlarda çok iyi kareler vardı.
basakbilgi
basakbilgi

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi buyuk perdeli salonda (imax) dorduncu siradan izleyince insanin ustu basi kan-revan icinde kaliyor.
Bunun dışında tarih biliyorsanız "öeeeh" dedirten bir film. Bilmiyorsanız kesin gidin, bilgisayar oyunu oynamış gibi oluyorsunuz.
Tarihini bilmiyorsanız evvela filmi izleyin, keyfini alın. Ertesi gün oturun, persliler, grekler mrekler araştırın. Üzülerek söylüyorum bu filmden mideniz bulanır...
teomansonmez
teomansonmez

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle tıpkı burada yorum yazan herkes gibi bende filmin görselliğine,şiirsel ve çizgi-romanı tadındaki anlatımına bayıldım.Bir grafiksel romandan uyarlandığı için filmin tarihi gerçekleri saptırıp saptırmadığını konuşmak saçma olur gibime geliyor.Ama tarihi kendi kendine yorumladığı gerçek.Günümüzdeki ABD-İran gerginliği nedeniyle filmin Amerikan halkını İranlılar karşıtı yapmak için çekilmiş olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.Tamamı blue box ortamında çekilmiş olan film,efektleriyle,müzikleriyle,makyajlarıyla,kostümleriyle takdiri hak ediyor.Ama senaryo gerçekten kötü
bkmzsnm
bkmzsnm

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tarihi kafasına göre işleyen saçma bir film. ne destansı bir anlatım nede efsane var bu filmde. bize tarih dersi vermeye kalkan bihaber arkadaş(uzunca yorum yapmış gerilerde) ya film ile ilgili konuşan tarih profesörlerini dinlememiş yada onlardan fazla şey bildiğini sanıyor..!
"benim teknolojim var,eleman var;o halde yaparım animasyonu,aşarım engin dağları,cillop gibi film yaparım" düşüncesine sahip yönetmen sanat yaptığını sanmış..animasyonu sanatsal olarak kullananda var,böylesi de var..bide bunlara bayılanlar var o da bi ilginç ya neyse..
piranha-online
piranha-online

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
valla film bana göre fena değildi hatta çok kısaydı bile, daha uzun sürmesini isterdim. Herhalde baştan sona zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor olacak ki böyle izlenim edindik. Özellikle efektler, kamera kullanımı, yavaş çekimler, ortam mekan kıyafet tasarımları kullanımı konusunda çok iyi iş çıkartılmış. Biraz daha fazla mekan mekan çevresel alan kullanılsaydı dedim. Yine sahnelerin kısa sürmeside var.. İyi yanları bunlar ama asıl kötü tarafı büyük sancısı, Doğu halklarını milletlerini böylesi acınacak halde eciş bücüş yaratıkmış misali ekrana yansıtılmasını asla kabul edemem yönetmenin acizliğine veririm taraflı sayarım. Birde O zamanlar Spartalı, Sparta ismi vardı daha çok bunlar söylenmeliydi vurgu yapılmalıydı... Yinede izlenmeli pişman olmazsınız diyeyim...
mrsandman
mrsandman

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Türünün en kötü örneği...Animasyondan oluşan abartı gerçeklikten uzak savaş sahneleri kahramanlık bunun neresinde? 300 ıspartalı savaşı bilgisayar başında kazanmış hiç beğenmedim...Ayrıca persleri kötü barbar ucube şeklinde aksetmişler basit haçlı milliyetçi zihniyeti tek kelime berbat ya...
ahmetcorekcioglu
ahmetcorekcioglu

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hakikaten çok güzel çekilmiş bir filim. insan etkileniyor fakat gerçeklerin saptırılıdığı apaçık.
hiç 300 asker koskoca orduya karşı gelerek ve adam öldürerek leş yığını yapamaz