300 Spartalı
4,2

fyurtkur
fyurtkur

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kitap Frank Miller a ait olunca sin city kalitesind e bir film beklemiştim.Beklediğimi bulamadın özellikle fragman yanılttı beni.Filmde yunanlıların ne kadar yiğit olduklarını gösteriyor aslında savaş sahneleri iyidi ama hepsi o kadar konu namına pek bir şey yok.Hak ettiği puanın fazlasını almış.
irgata
irgata

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gene aynı kahramanlık hikayeleri...hem de yenilginin kahramanlığı!görselliğe diyecek lafım yok,ayrıca miller sevenler kesinlikle gitmeli.ama şu abartılı kahramanlık sosu fazla değil mi?
eozgenc
eozgenc

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
açıkçası öyle gişe rekorları kıracak bir film falan deilmiş. ama efekler iyiydi sanırım oscar alabileceği tek dalda bu. vasat diyorum
albusdumbledore
albusdumbledore

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Tamamen Görsel... Konu Olarakda Vasatın Üstünde Degil.. Acıkcası Savaş Sahneleri Dışında İzlenebilinir Bir Yanı Yok!!!
Chev
Chev

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
boşa zaman gecirmeyeceginiz seyirlik bir film
estediesta
estediesta

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
o kadar da mükemmel bir film değil açıkcası. troy yada gladyator bile bu filmden on kat daha iyi bana göre. çekimler güzel ama en azından bazı mekanların gerçek ortamlarda çekilmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum
dark-elessar
dark-elessar

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ah bide ölüler arasında elma yeme sahnesi olmasaydı öyle kütürrr kütürrr
furkankarakullukcu
furkankarakullukcu

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
açıkcası filimi buradaki puanlardan yola çıkarak izledm.
bn baktıgımda filmin fazla izlenilmesi ve baktıgımda 9.1 olması, izlemem için bir heves yarattı.
ama gelin görün ki hayatımda film konusunda bu kadar yanıldıgımı hatırlamıyorum.
hiç şusu,busu,osu gibi kötülüklerini saymıcam fakat hani sonunu baglasaydınız bari'' dedigim bir filmdi ama onu bile becerememişler.
izlesenz de olur izlemesnzde.
bnce zmn dahi kaybetmein.
bundan sonra da aslnda beyazperde izleyicilerinin zevki konusunda şüpheciyim.
1983gs
1983gs

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
valla yeni geldim filmden ama haberlerde dinledigime göre iranlılar filme karşı çıkmışlar bence sonuna kadar haklılar bu ne biçim bi abartıdır kardeşim ben bile sinir oldum izlerken filme 7 puan verdim ama sadece görüntü efektlerine bu spartalılar demekki 300 degilde 100 bin kişi olsalar tüm dünyayı feth edeceklermiş saçmaaa ...
erhancetin
erhancetin

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence film gerçekten de çok abartıldı ve şişirildi.bence çokta güzel bi film değil. çok gaza gelen bi milletiz tek olay bu.izlemeseniz çok şey kaybetmezsiniz..saygılarımla
uyum-paketi
uyum-paketi

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film kesinlikle kötü değil. evet özenti görünebilir ama yüzüklerin efendisinde herşey o denli kullanıldı ki özenti olmayan böle film olamayacak sanırım. ama bu kadar sabırsızlıkla beklenen film bekleneni veremedi. ama görsel şölen için izlenir, izlemeden geçmeyin derim ben.
utku-berk
utku-berk

-----spoiler-----

2 saatlik filmin yarısında uyuduğumdan dolayı bir daha seyretmek zorunda kaldım.beklentiyi bu kadar arttırıp fragmanıyla büyüleyen film resmen rezaletti.kelle başı bi spartalının 3300 tane persli öldürmesi inandırıcılıkta cüneyt abimizi hatırlattı ayrıca pers ordusunun bir yarısını gay diğer yarısını da fildi gergedandı bilumum hayvandan kuran zack synder i de kutlamak gerekir.tamam çizgi romandan uyarlarsın,kendi kafandan uydurursun ama olayı gerçeklere dayandırmak sonra gerçeklerin içine ederek alakasız bi film yapmakta ayıp.film eğer hiç bir eseri,çizgi romanı teme alarak yapılmamış olsa efektler ve harcanan para adına belki izlenebilir ama katil spartalıları, yanlarında savaşa zorla götürmeye çalıştıkları insanları,gelmeyenleri öldürdüklerini bari satır aralarında küçücük gösterseydiniz.300 spartalı yiğidin yarısı gergedan olan milyonlarca kişilik pers ordusuna omuzlarıyla yaptıkları barikatı söylemeye ben utanıyorum adamlar çekerken utanmamış.
kutsalyurek23
kutsalyurek23

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
fılm ben de hayal kırıklıgı yarattı.ben fılmde anlatılan yada anlatıldıgını söyleyenler gıbı dogu-batı-meselesı olarak algılamadım.fılme sadece fılm olarak baktım.görsel efcktler,muzıkleri ve sesleri harıka ama fılmde ne bı konu var ne de bı kurgu.sahneler kısa ve kopuk.beklentılerımın yuksek olmasına ragmen fılm bı turlu benı baglayamadı.az da olsa sıkıldıgım yerler bıle oldu.umarım heyecanla bekledıgım dıger fımler benı hayal kırıklıgına ugratmaz.benden en fazla 6 alır. o da muzıkler ve görsel sölen ıcın
alone-dark
alone-dark

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
filme verdiğim parayı ancak görsel efekt olarak geri aldım.filmin herşeyi özenti kokuyordu...ihanetler bile o kadar basittiki.final sahnesinde ağlanması gereken yerde esnetecek bir film
rasim-korkmaz
rasim-korkmaz

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin görsellik konusunda çok başarılı olduğu hatta son yılların en iyisi olduğu söylenebilir ama 300 spartalı kesinlikle belli bir ideoloji üzerine kurulmuş;olanın değil olması istenenin anlatıldığı,taraflı ve kurgu açısından da kıt bir film.doğu düşmanlığının hollywoodda hala bu kadar ekmek bulmasına mana vermek zor.yazık..