300 Spartalı
4,2

evrimtunger
evrimtunger

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
Senaryosu hakkında "yok şöyle, yok böyle" diye yazılan yazıları düşünmeden sadece her karesi tablo gibi duran ve "film sinemada izlenir" dedirten bir film bu. Lena Headey'in bu filme kadar pek tanınmaması yazık..
blade17m
blade17m

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
bende dün izledim ama cok abartılı bir film bence insandan cok yaratıklarla dovusuolar sanki birde aklıma sankı orda 300 kara murat var gibi geldi:)son olarak eklemek istedigim seyde persleri sanki dünyanın en kotu ırkı olarak gostermeleridir
hakaslan
hakaslan

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bence film genel anlamıyla başarılı bir savaş filmi.her ne kadar perslerde bulunan o yaratık insanlar saçma olsa da filmin fantastik tarihi bir savaş filmi olmasından kafayı onlara pek takmıyorsunuz.Amaaaa!!!!filmde ole bi kaç sahne vardı ki filme 10 yerine 7 vermeme neden oldu.o da film deki gereksiz erotik sahnelerdi.o sahneler kısa da olsa bole güzel bi savaş filmiyle çok alakasız ve yersiz olmuş.amerikan senaristler erotik sahneleri bari bi filmde göstermeyin yawww!
cagridincyurek
cagridincyurek

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
görsellik ultra süper ancak konusu ve inandırıcılığı ultra salak saçma.. 300 ıspartalı sadece göze hitap ediyo.. beyninizi kapatınn..
xasiomex
xasiomex

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film ama kesinlikle bir başyapıt değil.fragmanı daha çarpıcı olan bir film daha..sahneler çok hızlı geçiyor , kurgu çok iyi değil ama savaş sahneleri bugüne kadarkilerin içinde en iyisi..tabi teknoloji gelişiyor..
uzun lafın kısası en fazla 10 üzerinden 8
bade-crazy
bade-crazy

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
hımm film efectleri ewet güsel konu işleyişi fena değil..beni en çok etkileyen ise merhametin asla olmayışı..esir almak yok, merhamet yok..
kikichiyo
kikichiyo

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
Görsel olarak çok zengin bir film. Filmdeki ırkçılık çok rahatsız edici sanki bir Nazinin eliden çıkmış gibi. Kalegrofi ve görsellik film bunlardan ibaret..
prince-2
prince-2

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
beklenildigi kadar muhtesem olmayan 300 de bumuymuş diye sordurtan karşılıgında da ehh işte buymuş cevbıyla karşılşılan abartılı,yazış bi film. sonlarına dogru baska filmleri hatırlatan,300 adam artı 3 kadının var oldugu kötü bir film
alpatis16
alpatis16

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
film mükemmel;ama gerçekte böyle bir yunan ordusu bulunacağana inanmıyorum.1 ıspartalı 300 spartalı’ya bedeldir:)
kenancengiz
kenancengiz

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence film son derece pompa olmuş. gittiğime pişman oldum. öncesinde 20 dakka reklam seyretmiş olmak ve 8 kağıt bayılmış olmak daha bi zoruma gitti izledikten sonra açıkçası. bikere de perslerin gözüyle bi savaş filmi çekmek gerek ayrıca. şuanda tarihinin en karanlık dönemini yaşayan bir halkın parlak bir dönemi böyle yansıtılmamalı beyazperdeye. kim bilir belki de irana saldırı öncesi bi aşağılayalım yandaş toplayalım demişlerdir ABD falan.ne öyle mal mal saldırıyorlar.
absent75
absent75

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
uzun zamandır fragmalarını izledigimiz film sonunda vizyonda.izlenmeli diye düşünüyorum.ama bu kadar tantana yapılacak bir film olmadıgınıda eklemek istiyorum!!!
lovejunkie
lovejunkie

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
yani bende flimi izlemeden puan vermiştim ama izledikten sonra verdiğim 9 için pişman oldum..sağdece şavaş.ne bi oyunculuk nede adam akıllı bi konu var..9.3 puan bu flim için yuhh dediim bu not..
zgrklc
zgrklc

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
bılgısayar cekımlerı fılmın genelınde olması gerektıgınden bır haylı fazla, ben on uzerınden altı verebıldım.ortalama bır fılm bence
nileylül
nileylül

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
kelimenin tek anlamıyla muhtesem bi filmdi...bu filmin üstüne bi kac gün film izlenmez diyebilirim...gerard butler...gerçek bi kral...a’dan z’ye hersey süperdi bence...hala etkisindeyim...mutlaka izleyin....
Erengy
Erengy

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ya beklentilerimi çok yüksek tuttum ondan güzel deil ya da gerçekten otalama bir film.Bana göre 10/7 Filmin reklamını çok yaptılar ama şimdiki puanı haketmiyor.