300 Spartalı
4,2

seda64500
seda64500

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi cok beğendim hem görsel acıdan hem içeriği cok mükemmel doğrusu yapanların eline sağlık.Herkese tavsiye ediyorum burdan mutlaka izleyin...................................
gokhan-arslanbas-2
gokhan-arslanbas-2

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
animasyonlar filme cok güzel aktarılmış izlediğim en güzel savaş filmlerinde ön sırada izlerken zevk aldım tavsiye ederim.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tamamen görsel ve gayette güzel bu açıdan ama bazı sahneler abartılı ve kan bilgisayarda yaratıldığı için hiç gerçekçi deil. fragmanı çok daha çekiciydi ama filme gitmei o kadar da istemesem olurmuş 10/8
texasgall
texasgall

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Orjinal versiyonu 1960'larda çevrilen orjinal versiyonunuda izledim..Yeni çevrilen çok daha iyi.Gladyatör.Troy.Yüzüklerin Efendisi karışımı bir film olmuş..Abartılı ama gayet güzel sahneler var..Afişteki yaratığa benzer savaşçıya dikkat!!Tavsiye ederim...
halim-turan
halim-turan

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bizim cuneyt arkınımız varsa onlarında spartalıları var işte:) ama film olarak cok guzeldi hakkını vermek lazım tbrikler 10 8
karotenn
karotenn

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
cidden güzel bir film açıkca soylemek gerekirse!bir yunan 'efsanesi'Tam anlamıyla insanın içine işleyen kahramalık hikayesi izleyiciyi etkileyecek şekilde gozler onunde.bu filmi izlerken destanlarımızı dusundum acıkcası,bi bakıma da kıskandım.keske bizimkiler de bu kadar kaliteli,etkileyici bi dille bir iş cıkarsa,NedEn OlmAsın???son sahnesi cok etkiledi beni acıkcası.hikaye ya da-efsane- guzel,ses ve görüntü cook cook güzel.filmde hiç mi hiç sıkılmıyorsunuz.tavsiye edilmeyi ve izlenmeyi hak eden bi film!alanında cekilmiş en güzel filmerden.tebrik ediyorum emeği gecen herkesi!
ismail-atav
ismail-atav

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükkemmel bir fim siz de izleyin bana hak verin.
elfpower
elfpower

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Savaş sahneleri bakımından zengin ama çok abartmışlar.Film de biraz mideniz bulanabilir ama yine de tavsiye ediyorum.Klasik bir stratejik savaş filmi.
melek2904
melek2904

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güsel filmdi.ama çok fazla olağanüstülükler avrdı.tarihde o tip karakterler varmıydı diye düşünüo adam:D ama adolf hitler hariç:D
handebaris
handebaris

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
valla doğruluğuyla ilgilenmiyorum adamlar filmi yapmışmı,içimi ürpetmişmi yeter... son zamanlarda izlediğim en iyi film... harikaaa
mutafik
mutafik

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar sonuçta bu film yunanlıların bir efsanesi buranın altını çiziyorum gerçek değil doğal olarakta abartılı sahnelerin olması normal..Çünkü Efsane...
Ne kadar müslümanları kötülese de insanın tüylerini diken diken yapan sonuna kadar sürükleyici harika zevkli bir film.
Sonuçta insan çok etkileniyor.Tarafsız olarak izlemek lazım. Bir Yunanlı olsam bu filmde gözlerim dolar ve kendime hakim olamazdım..
Emeği geçenlerin eline saglık çok güzel vakit geçirdim herkese tavsiye ederim..
thespecies
thespecies

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
810 izledim ve unuttum. çünkü rol performansları iyi değildi. film güzeldi izlenebilir hareketli savaş sahneleri için. üzerinde tarihsel gerçeklik ve yapımcılık adına tartışılabilir bir film. Er Ryan dan bu yana en çok istediğim şey bizim de bir başyapıt yapmamız. Bir kampanya başlatalım gişe yapacak bir Kurtuluş Savaşı filmi yaptıralım. Ne eksik teknoloji mi? Yönetmen mi yok? Senarist mi lazım? Ben talip değilim ama yapmak lazım...
rcpayan
rcpayan

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tam bir görsel şölen havasındaydı diyebilirim. gerçekten çok iyi bir görüntü kalitesine sahipti. konusu itibariyle de iyidi ancak abartıldığı kadar olmadığı kanaatindeyim.
a-arbak
a-arbak

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten sinema görsel bir sanat değilmi? neden gördüklerinizden memnun olup olmadığınızı düşünmek yerine politika yapıyorsunuz arkadaşlar? film gerçeğe uygunmu, palavramı diye eleştirmekten filme hakkını vermiyorsunuz. film tam seyirlik, gözünü doyuruyor insanın. keşeke bizde böyle tarihimizi yansıtacak filmler çekebilsek ki bizde ne malzemeler var. ama yabancılarda bizim tarih filmimizi izleyince abarttığımızı düşünecek değilmi? 300 spartalı bir FİLMDİR ve güzel bir filmdir.
tulpar8585
tulpar8585

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bir milletin en büyük eksikliği tarihini bilmemesidir.tarihi bilmemiş okumamış insanlar doldurma filmleri izleyerek bilmeden sadece görselliğine bakarak yorum yapmamalılar .ama bizim toplum için içerik pek önemli değil görüntü yeterli.tek başına cengaver rambo gider vietnam ı kurtarır biz de azımızın suyu akarak izleriz .kalkıp kendi tarihimizin bir sinema filmini çekemeyiz.iyi kötü çekilenlede dalga geçeriz.ama tabi[?]bizim için yeter ki amerikan filmi olsun . zaten bu milletin başına ne geliyorsa okumamaktan ,cahillikten geliyor. zaten tarihimizi ve özellikle siyasi tarihimi zi bilseydik şu anda bu konumda olmazdık .