Mutlaka izleyin, müzikler çok güzeli kendinizi filme kaptırıyosunuz. Ayrıca cüneyt arkın filmlerine benzetenler anlamıyorum filmde dar bi geçitte savaş yapılıyor ve cüneyt arkın filmlerinde cüneyt ölmezdi;) mutlaka izleyin
çok merak etmiştik; iyi hatırlıyorum.. ama beklediğim kadar değildi.. ama yine de bir çok filmden iyi ve izlenmesi gereken bir film ; ve bu filmi izledikten sonra bizim türk kahramanlarına ( kara murat,polat alemdar gibi ) yan bakanlara diyecek birşey de bulamıyorum.
Bence gelmiş geçmiş en iyi savaş ruhunu seyircilere aktaran izlenmesi gereken bir film. Film de sadece savaş sahneleri ile yetinmektense çok ağır şekilde duygu yüklenmiştir. Gerçekten etkilenmemek elde deil...
filmin konusu bi kere çok güzel.. ama film hep sahne ortamında çekildiği için insan animasyon izliyormuş gibi bir his veriyordu... ama leonidasın o kükremesi bir harikaydı..