300 Spartalı
4,2

orcunizmirlee
orcunizmirlee

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya yorumları okuyorum çoğu kişi filmi beğenmemiş bu filmin adı 300 spartalı değilde 300 ıspartalı olsaydı herkez film överdi sadece yunanları sevmediğimizde olumsuz yorumlar yapışmış (film bence 10 numara )
ulviural
ulviural

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten çok hoş.özellikle efektleri 4-4lük.uyarlama olduğu için okadar da detaya inmeye gerek yok senaryoda!!!!oyuncular da süper iş çıkarmış!
tulove
tulove

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
10/10 diyorum.3kezbuyulu fenerde izledim.hakkınıveren bi salonda izleninca tadına doyum olmuyor.

yorum yaparken bunun bi çizgi roman uyarlaması olduunu dikkate alın :)
jaguar-99
jaguar-99

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Savaş filmleri çok zor ve maliyetli filmlerdir.Bu fimdede oyuncularından alın,çekime,kurgusu hepsi güzel olmu.ve en önemlisi vermiş olduğu bir ders İnanmak...
hsncncn
hsncncn

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
iyice sacmalamaya baslamıdın bence mukemmel film her acıdan yok iranmıs yok amerikaymıs bu anlatıklan gercek bir olay ve bu 300 kişinin olmesinden sonra filmin sonunda cıkan savasta gercek ve o savasısa spartalılar alıyorr bence spartalıların alkıslanması gere ozgurluk icin savasıyolar ama birazda hayal urunu var film işte
berrakokyanusum
berrakokyanusum

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
ciddiyim sinema kolikseniz bu fılmı kacırmayın dehşet ötesı guzeeeeeeeeeeellllllll ve ben ıkı kere gıttım
xraser
xraser

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
gorsel efekt,ses ve savas sahleri icin denilecek soz yok fakat ben umdugumu tam olarak bulamadım kısaca film beni tam olarak tatmin etmedi.. ancak film kotu denmeyi hak etmiyor...
Avolwer
Avolwer

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filme nası olurda kötü denir anlayamıyorum. bu yorumları yapanlara soruyorum acaba sizin için güzel bir film ne demek? bi film daha ne kadar güzel olabilirdi bilmiyorum aylarca bu filmi bekledim ve beklediğime değdi hayatım boyunca izlediğim en iyi 3 filmden biri!
gnsl61
gnsl61

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
arkadaşların niye filmi beğenmediğini anlamak gerçekten zor.be bu filmi soluksuz seyrettim.sizde izleyin.bişe kaybetmessiniz...
haylan-18
haylan-18

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Afişindeki şiddeti hissedenler, yada anlayanlar, o sade ve basit "300" yazısı ile sıradan bir afiş gibi görünen ama o basitlik maskesi altında ustaca ve sinsice gizlenmiş hiddeti görenler bu filmi mutlaka görsün. Sadece bir afişe bakıp tabiki filme gidilmez ama Frank Miller bilenler için pek fazla söze gerek yok sanırım. Ama tabiki bu basit afişinin altından nasıl bir fragman çıkacak diye düşünenler, asla afiş kadar basit bir fragman beklemesinler, ve tabi ki şunu da söyleyebilirim fragmanına bakanlar da asla fragmanın aynısı bir film beklemesinler. Tarzı olmayanlar tavsiye edilmez diye düşünüyorum ama eğer biraz değişik ve "sin city" gibi değişik bir yapım arayanlara öneririm...
by-bloody
by-bloody

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim gerçekten sesler mükemmeldi diyaloglar olsun soundtrack izlenmeli bence !!
Rinnegan
Rinnegan

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Oldukça güzel bir film. Umarım devamı çıkar zaten filmin sonunda devamının geleceği gibi bir mesaj verilmeye çalışılmış.
powder
powder

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
gene at gözlüğüyle bakanlar filme :)
gidin izleyin harika bir film sincity gibi bir milad olacak bu film.
abartılı falan diyenler bunun bir ÇR uyarlaması olduğunu bilsinler. bu arada superman uçabiliyor örümcek adamda kolunda ağ atabiliyor haberiniz olsun!
redjingle
redjingle

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında yapılan politik ve etnik eleştirileri son derece yersiz ve saçma buluyorum.Çünkü burda şu an yapılması gereken bunun tadını çıkarmak.Arkanıza yaslanın ve inanılmaz bir sinema izleyin.Bir destan ancak bu kadar estetik, bu kadar etkileyici anlatılabilirdi.Süperler.Yapanların ellerini öpmek isterim.Gerçekleri yansıtmıyor mu ? Matrix te yansıtmıyordu :)
melcor-melvin
melcor-melvin

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kimi yerlerin bilgisayar yapımı olduğu bariz derecede belli fakat yinede genel olarak efekleri ve oyunculuk olarak kaliteli bir film.

Fakat filmde +18'lik bişey kesinlikle yok..