kesinlikle boş bi film.filler pat diye ölür persler kılıç bile sallayamaz.oldu olacak spartalılar a bide m-16 verselermiş.makineliyle tarasaymış tüm persleri.yazık...
Son zamanlarda izlediğim uzak ara en kötü filmdi. Bir filmin her sahnesi mi efekt olur, bu kadar mı yapmacık olur? İzlerken acayip sıkıldım. Koca yaratıkların bir mızrakla ölmesi gibi komik sahneleri de vardı ama bu film gerçekten tam bir zırvalık. Bu kadar çok övülmesi, puanın bu kadar yüksek olması da hayalkırıklığımı daha da artırıyor.
fazlasıyla ısmarlama bir film....sanki bugünün koşullarına göre yapılmış gibi geldi bana.....ayrıca taraflı bir film olmuş,persleri hayvan gibi göstermiş... sonucunda;içi bomboş bir film ortaya çıkmış....
muhteşem bir görsel şölendi. yunan bile olsa ordaki bir avuç askerin mücadelesinden etkilenmemek elde değil. diyaloglar içindeki çok ince mesajlar gayet başarılıydı. bence perslerin tasviri iddia edildiği kadar kötü değildi. pers kralı gerek tavırlarıyla gerek dış görünüşüyle çok hoşuma gitti. 10/10
arkadaşlar filmde görselikten başka hiç bişi yok anlamıyorum ki benim göremediğim ne var bu filmde biz ne destanlar dinledik dinliyoruz amerikanın iki günlük tarihine yapılan filme neden bayılıyorsunuz size ne kattı merak ediyorm.İnsan sadece sonunu merak ediyor oda umduğu gibi olmuyor bu kadar yani o puanı neresine aldı ki?
Bu filmi Cüneyt Arkın çekseydi herkes bir çuval eleştiri yazıp alay ederdi. dekor ve kostümden tutun efektlerine kadar bayağı, abartılı ve yapay, konusundan hiç bahsetmiyeceğim bile. 300 adet vücütçuyla çekilmiş diyalogsuz bol kanlı bir film. doğuyu vahşi göstermeye çalışırken vahşi cesetler içinde boğulan spartalılar. Emeğe saygım vardır ama bu filmi çekmek için keşke o kadar emek harcamasalarmış rezil olmuş.
Bugüne kadar yapılmış en iyi pr çalışması, görüntü ve sesi içinde barındıran bir film 300. Fakat filmin vermek istediği, öcü doğu, müthiş batı mesajı, insanı bazen ciddi boyutda filmin dışına sürükleyecek kadar etkili oluyor.
Her ne kadar doğu bloğundan olmayan insanlar olsak da, dünyanın hiç de ihtiyacı olmayan doğu - batı bloklaşmasının zirvede olduğu bu dönemlerde, doğunun ne kadar rezil, sapık, vahşi ve barbar olduğunu empoze etmeye çalışan 300 açıkcası manifesto olarak hiç de hoş durmuyor.
Ayrıca bu kadar büyük bir pr çalışması ile vizyona girdiği için, olayın siyasi yönünü daha ciddi düşünmeye itiyor...
aşırı abartı bir film, abartıdan öte yani. bizim polata laf söyleyenler burda döktürmüşler (: dağ yığını gibi adamı 300 kişi öldürdü valla helal olsun :D film savaş sahnelerinde pek güzel değil ama efekt olarak güzel. konu ise sıkıcı ve basit, tıpkı savaş serilerinin efsanesi olan bravehart ozentisi