Son günlerde izlediğim hatta geçen senden beri hatta Yüzüklerin efendisinden beri izlediğim en iyi film idi.. Çook güzel bir yapım.. Brave Heartın tahtını sallayıp yıkacak gibi duruyor ve En İyi Savaş Filmide olabilir gönüllerdeki.. Sİnemaya hiç gitmeyenler bile bu film ile başlayabilir tutkunu olurlar artık.. iyi seyirler...
Bu film gerçekten çok iyi görüntüleri müzikleri konusu ve oyunculuğu dört dörtlük.Uzun zaman dır bu kadar iyi film izlememiştim.Yadı amağımda kaldı.İkinci kez gitmek istediğim nadir filmlerden biri.
gene at gözlüğüyle bakanlar filme :) gidin izleyin harika bir film sincity gibi bir milad olacak bu film. abartılı falan diyenler bunun bir ÇR uyarlaması olduğunu bilsinler. bu arada superman uçabiliyor örümcek adamda kolunda ağ atabiliyor haberiniz olsun!
Süper ötesi muhteşem bir filmdi. Kesinlikle hem görsel hemde işitsel olarak başarısı çok yüksek bir film.Gerard Butler başta olmak üzre bütün oyuncular kesinlikle çok müthiştiler.Savaş sahneleri oldukça etkileyiciydi.Kesinlikle kaçırmamalısınız...!!!
das boot’un yazdıkları doğru.Filme o açıdan bakacak olursak tarihi bir hakaret ve yanlışlık kümesiyle karşı karşıya kalıyoruz.Işığın doğudan yükseldiğini unutmayalım,batıda cehalet hüküm sürerken doğuda bilim-sanat-modern yaşam adına çalışmalar yapıldığını unutmayalım.Sadece film olarak bakarsakta konu derinliği olmayan bir film.Gladyatör gibi bir konu yok mesela.Adamlar filmin başında yola bi çıkıyolar filmin sonuna kadar savaş sürüyo,zaten filmi izlenir yapanda bu savaş sahneleri.Özenle çekilmiş ve efektlerde yerinde ve iyi kullanılmış.Renkli bir çizgi romanı perdede izliyormuş hissi veriyor.Sadece film olarak izleyip vakit geçirmek istiyorsanız izlenmelidir.Ancak klasik hollywood kibirliliğini kaldıramam diyorsanız gladyatörü dvd player’a koyup bi daha izleyin,bu filmi es geçin derim.
gerçekten muhteşem bir filmdi..filmi bugün izledim ve inanılmaz etkilendim...meğerse persler ne kadar acımasızlarmış ya..filmi çizgi roman tadında olması ve o atmosferin çizgi roman dünyasındasındaymışız gibi sunulması filme ayrı bir lezzet tatmıi...ilk defa sin city den sonra bu kadar güzel bir çizgi roman uyarlaması izledim...gerart butler resmen kendini aşmış ve mükemmel oyunculuğunu konuşturmuş ve role de çok yakışmış..yani aslında film kelimelerle anlatılmayacak kadar güzel..bu filmi kaçıranlar için acı bir kayıp olur bence...bir an önce izleyiiiiin 10/10
Hayatımda izlediim en güzel filmdi teknik açıdan..ancak konu da biraz Persler aşağılanmış gibi geldi bana..Yine de kesinlikle ama kesinlikle izlenmeye değer..9/10
sparta tarihiyle kahramanlıklarıyla dolu abartlı sahneli tarih filmi. Sürükleyici. Fantastik fazlaca mevcut. Ama on numara beş yıldız geçmiş zamana ilişkin savaş filmi. Ben ki sevmem abartılı sahneli bu tarz savaş filmlerini. 10 / 10