300 Spartalı
4,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Görsel olarak '10' numara bir filmden, bu kadar çok 'kötü ve ırkcı' bir mesaj niye çıkar ki!
rudeonerudeone
rudeonerudeone

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten de klas, değişik, ve çok güzel bi filmdi bence.aylardır bekliyodum,beklediğime değmeyen tek kısmı kısa olması,7-8saat olsa yine oturur izlerdim.çoğu arkadaş’’yok işte beklediim gibi deildi falan filan’’tarzı yorum yaptılar ama acaba ne bekliyolardı çok merak ediyom,henüz gelmeden çok büyütülmüş olabilir ama ,ne bekliyodun ki yani?
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Bu film için epey emek sarf edildiği belli fakat bu kadar aşırı biçimde Yunan milliyetçiliğine yer verilmesi harcanan tüm emeğe gölge düşürüyor. Teknik açıdan bu filmi kimsenin beğenmeyeceğini sanmıyorum ama Yunan şovenizmi filmin her anında kullanması insanı kızdırıyor. yine de 9/10
jamesbond-2
jamesbond-2

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film kusuru yok bence herkes izlemeli ve 300 kişinin 1 milyonluk bir orduya karşı günlerce verdiği mücadeleyi görmeli.iyi seyirler.filmde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Ilknur K
Ilknur K

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim engüzel görüntüye sahip savaş filmiydi. Kesinlikle bu türü sevmeyenleri bile baştan sona kendine bağlayan bir film. Harika anlatım uslubuyla sizi etkiliyor. kesinlikle sinemada izlemenizi tavsiye ederim. 8/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Muhteşem bir görsellik,sıradaşı bir film.Gerard Butler’ın performansı tüylerinizi diken diken edecek.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
pers kültürünü hafife alması hariç kusursuz bir film.frank miller in elinden öpmek isterim dogrusu.savas sahnelerindeki kamera stili büyüleyici ve filmin sonundaki müzik of of:)
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
fılmı tek solukta bıtıreceksınız sıddetle tavsıye ederım
odinhan
odinhan

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filme Mitolojik matrix denebilir...Senaryo yok,süper efektler ve seslendirmeler ise fazlası ile mevcut....10/8
Chev
Chev

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
boşa zaman gecirmeyeceginiz seyirlik bir film
Demirtas
Demirtas

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok yankı yapan bir filmdi 300 vizyona girdiğinde. O dönemde izleyememiştim. Kısmet bugüneymiş. Filmden o muhteşem, o fotoğraf tadındaki görüntüleri çıkarırsanız geriye vasatın üzerinde, izlenebilir ama bir süre unutulacak cinsten bir film kalıyor. Başroldeki Gerard Butler başta olmak üzere oyuncular gayet iyi. Dediğim gibi bir süre sonra unutulacak tipte bir film olmasına rağmen yinede görülmeli. En azından görüntülerin hatırına.
ozzy-badd
ozzy-badd

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
300 adamın pers ordusunu indirişi güzel bir şekilde anlatılmış..filmde görsellik olağaüstü yavaş çekimler çok kullanımış ve çok da iyi olmuş...filmin tamamı stüdyo da çekilmiş o tarihin atmosferini yakalamak için ve fena da olmamış hani...zack snyder gelecek vaadeden harika bir yönetmendir bence ilerde umarım iyi yerlderde görürüz onu...butler ında iyi bir oyunculuğu var filmde izlenebilir bir film...ben 8 verdim...
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Yunanlıların en acımasız ve en güçlü savaşçı ırkı olan Spartılıların mitolojik kahramanlıklarından uyarlanan özellikle doğuyu sömürücü ve şeytani göstermesi, sanki bugünkü İranın politikalarını filminde intikam alırmış gibi ele alan faşist ve ırkçı Spartalıları özgürlük savaşçısı olarak göstermeye çalışan derin olamayan kusursuz görselliği ve savaş sahnelerindeki başarısıyla adından sözettiren.Zack Snyderın ısınma turları olarak nitelendirebilceğimiz bir film.
Burakrises
Burakrises

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
güzel ve seyirirlik bir film görselliği farklı.ben filmi 3D olarak izledim çok daha güzel oluyor gerçektende tam bir 3D olarak izlemek gerek ;) 10/9 3D olarak 10/10
ilsalaron
ilsalaron

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
İlginç ama bir o kadar da muhteşem bir film var karşımızda. Eğer bu filmde, filmin içeriğine, alt ve üst mesajlara, Perslilerin şu anki dünyada kimi temsil ettiğine ve niye peçeli kadınların hatta Hizbullah benzer bir ordunun savaştığını, Saparta'lıların kimi temsil ettiğini niye film boyunca Yunanistan'ın ve Yunanlıların yüceltildiğini ve bunun gibi daha birçok derin mevzulara film boyunca takılırsanız filmi beğenmez ve hatta nefret bile edersiniz, bunu söylememin sebebi gittiğim seanstan sonra ciddi anlamda bazı seyirciler bu olayları tartıştığını gördüm ve duydum. Her ne kadar oyuncular ve film kast üyeleri inkâr etse filmde ciddi ve tartışılacak mesajlar olduğu bir gerçek ve inkar edilemez. Ancak, ben bunları bilerek filmde bunlara takılmadan Frank Miller'in bir çizgi roman şaheseri ve bir görsel efekt harikası bir film var karşımda diye gittim ve filmden müthiş zevk ve haz alarak çıktım. Bu tarz da yapılmış olan Sin City ve buna benzer Robin Williams'ın rol aldığı Aşkın Gücü'nden sonra en etkilendiğim ve zaman zaman tüylerimin ürperdiği film oldu ?300 Spartalı?. Oyuncular ve karakterler zaten müthiş. Bir dip notta, ilk defa bu filmle ülkemizde nihayet uygulamaya konulan hatta gittiğim sinemada bazı sinemaseverlerle gişe memurların tartıştığı yaş sınırı uygulaması. Şimdiye kadar bu yaş sınırı uygulaması maalesef afişlerde kalıyordu, halbuki Avrupa'nın çoğu ülkelerinde hatta Amerika'da çoğu filmlere girerken (tabii yaş sınırı olanlar) nüfus cüzdanını göstermek zorundasınız yoksa içeriye almıyorlar, ben hatırlıyorum da 3 sene önce ?Dönüş Yok? filminde Orta Okul çocukları vardı filmde gözlerime inanamamıştım, ilk defa nihayet bu sistem bu filmle uygulandı umarım böyle devam eder doğrusu çünkü bu.