G.O.R.A.
3,9

Ahmet Büke
Ahmet Büke

23 Nisan 2022 tarihinde eklendi
cem yılmazın uzayda meceraları.. Güzel sürükleyici. Komik. Abd sinemasıyla alayda eden güzel bir türk komedi filmi..
Mediirs
Mediirs

10 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Her zaman açıp izlenebilecek, her izlendiğinde bir kere daha gülünebilecek bir film. Türk komedisine katkılarından dolayı Cem Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Evet katkılarından.

8 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Türkiye'de yapılmış en iyi film'lerden birisidir. Buralarda çekilmiş ilk uzay filmi :). Oyunculuklar iyi dekor'u kostümü herşeyi iyi.
yasiraslan
yasiraslan

4 Ocak 2011 tarihinde eklendi
en iyi türk filmi.. Lütfen eyvah eyvah ile karşılaştırmayalım..
FlowMaster
FlowMaster

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
canım sıkıldığında , morlim bozulduğunda tekrar tekar izlediğim filmlerden biridir. Komedi dalında en iyi türk filmidir
Recep G.
Recep G.

17 Ocak 2013 tarihinde eklendi
aşağıdaki arkadaş bu filmi eyvah eyvah adlı filmle karıştıracak kadar sinema bilgisinen yoksunsun bence bu film türk sinema tarihinin en iyi 3 filminden biri en iyi komedi filmi
bu filme 9 dan aşağı vermek ayıp olur 10/10
Tetsujin-2
Tetsujin-2

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Eyvah Eyvahta kaç yerde güldünüz de onun kadar iyi değil diyorsunuz anlamadım.Her sıkıldığımda izlediğim bir filmdir.Bence gelmiş geçmiş en iyi Türk komedi filmi.
beowulf
beowulf

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Yıllarca izleyipte bikmayacağım bir filmdir G.O.R.A canım sıkıldıkca takar izlerim 10/10
Jet-Li-2
Jet-Li-2

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Ya yorumlara bakıormda sanki filmde karınları agrayana kadar gulmedi hiçbiri..Biri bu filme sinema filmi olmamış weya sinemaya yakışmamış diebilir kendini çok zorlarsa ama film kötü olmuş diemez...Özellikle ağaçtan sucuk yetişmesi beni bitirdi abi : )
mrti14
mrti14

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bence en iyi Türk komedi filmi.Cem Yılmazın mizahını çok seviyorum.Harika bir film olmuş.Küfürlü diye yargılamak bence cahillikten başka bir şey değil.Cem Yılmazın dediği gibi:

"Baba filimden küfür öğrendim hi hi" Bu size kalmış.
The--Recep
The--Recep

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir espiri kalitesi var filmde..Abartılacak kadar güzel ve komik bir film..Amerikan sineması en ıyı bu şekilde eleştirilir..Puanım 10 tabiki..Bi de Cem Yılmazın filmlerini Recep İvedikle kıyaslıyorlar ya wallahi pes diyorum..
Erdinç Özay
Erdinç Özay

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bana göre gelmiş geçmiş en komik türk filmi en az 10 kere islemişimdir her izleyişimde yeni espiriler keşfediyorum bu filme gülmeyen adamın espri anlayışı nedir acaba ?
Ayaz
Ayaz

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Ön yargınız yok ise çok eğlenirsiniz garanti espri anlayışı her insanın farklıdır kabul ama ben bu filmi beğenmeyen komediden anlamıyor diye düşünmeden kendimi alamıyorum.
mabelase
mabelase

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
A.R.O.G.u izLedikteN sonRa bu FilMe yoruM yazasıM geLdi.Çok güzeL yaa.Tekrar TekraR izLiyorum...!
m-ozdemir89
m-ozdemir89

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izlediğim zamanı hatırlıyorum millet gülmekten yerlere yatmıştı. Aynı şey arogda da oldu. Ancak yorumlara gelince nankörlük yapılıyor. Cem Yılmaz filmine gülmeyi bekleyerek gidip, filmde güldükten sonra da yorumlarda beğenmediğini sölemek çok acımasızca. Cem Yılmaz her zaman bir numara yaptığı bütün filmler süper süper süper...