Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
4,2

fahapoca
fahapoca

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben harry potter hayranıyım tabii seri bitti ama olsun
Harry Potter Forever
film için yorumum ise:
Kitabı okuyanlar için berbat,okumayanlar içinse karmaşık ama güzel
lilime
lilime

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben harry potter hastasıyım hergün durmadan tüm filmlerini izliyorum haliyle ezberledim bile =) ve bence son filmide harikaydı zaten bir harry potter filminin güzel olmadığını rüyamda bile göremem tabii bu benim fikrim arkadaşlarımın fikrine saygı duyarım kısa ve öz:muhteşem ötesi
genaozen
genaozen

22 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bence Bu Film Serinin En güzel filmi ydi gerçekten müthiş özellikle sonunda Harry Potter Ve Sirius Black yanyana savaştıkları sahne ve Dambuldore İle Voldermort Kapiştikları sakhne müthişti diyerlerine göre çok daha ii ve başarılı bir film oldu diyer serilerinde o kadar heycanlanmadım çünkü diyer serilerinde hiç kapiş ma gibi şeyler yok tu bi tek Ateş Kadehinde sonunda Harry ile Voldemort kapıstıkları sahne vardı o kadar o yüzden serin,in en ii filmi bu ama acaba melez prensinde ne olacak onu da sabırsızlıkla bekliyorum :D gerççekten müthiş oldu bu film.
cino734
cino734

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bekledigimden güzel cıkmadı ama idare edrede denmez olsun bundan sonraki filmleri güzel olur inş
maniaq-aychan
maniaq-aychan

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
normaldee benn daha uzun bir film bekliordum kitabından dolayıı ama hayal kırıklığı olduu çok şey beklemiştim bu filmden ama...yhaa film güzel olmşş ama kısa olmuş konuları dahada açabilirlerdi amaa yinedee güzell
ilker-tosun-01
ilker-tosun-01

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Acayip bir durum gerçekten hermione ile ron sınıf başkanları seçilmesinden hiç bahsedilmemiş ve kıtabın sonunda harry ıle dumbledore un konusması bayagı bır uzundu bunuda 10 sn felan aktarmışlardı filme ve bişey anlaşılmıyodu atadamlarda frenzeye sinirlenmişlerdi bunada yer vermemişler vs vs hepsini saymak olmaz şimdi
canmehmet-46
canmehmet-46

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
valla dünyanın en güzel filmine sadece 8.7 verilirmi neyse box office belliydi kaç hafta 1.sıradaydı işte süper bir film kötü diyenlerede inanamıyorum ya.
harrypotter289
harrypotter289

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Yorumları okuyunca sinirden patladım.o kadar abartılmaz yani filmi ne yaptınız yerin dibine batırdınız.Gayet başarılı bir filmdi.Bence serinin en iyi filmiydi.Oyuncularda işinin hakkını vermişler.lütfen biraz objektif yorumlar yazalım.(Film o kadar kötüyse bu kadar rekor kırmaz)
kaankaraburun
kaankaraburun

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bnce ilk 4 filmin senaristi çok daha profesyonel yapıyodu bu işi. örneğin 4. filmde ev cininin çok büyük rol oynamasını (galsamotu vede e.r.i.t. olayları) filmden atmış desek yeridir ancak o filmin tadını kitaptaki gibi almıştık. burda mike ın payıda cok büyük. ancak bu filmin senaristi filme kendinden bişey katmamış, jo ya güvenmiş ( örneğin at adamlar firenzenin öğr. olmasına kızgın oldukları için ormanda öle davranıolardı, ama filmde firenze den bahsedilmediği için atadamların öle davranması boş olmuş). o yüzden beyenilmedi bnce kitap okurları tarafından.
sinema-tutkunu
sinema-tutkunu

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben beğendim ama bi hareketlilik yoktu bu filmde ama yinede sinepuanda 10 puan verdim çünkü hakketti.
mikail-1996
mikail-1996

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alppla93
alppla93

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filim olmuş ama ateşkadehi ilk çıktığında bence daha güzel olmuştu
nilay-the-witch
nilay-the-witch

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hem yönetmenin değişmesi hem de senaristin değişmesiyle tam bir hayal kırıklığı...özellikle de kitabı okumamış olanların zorlanacağını düşündüğüm çok sahne vardı.kitaptaki en heyecanlı bölümler filme aktarılmamakla beraber aktarılmaya çalışılan kısmında da başarılı olunamamış.umarım bir sonraki film daha özenli olur...
Bilge-Prens
Bilge-Prens

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Harry Potter serisinin en kalın kitabına çekilen film serinin en kısa filmi bu beni çok şaşırttı. Belki yönetmenin sürekli değişmesinden olabilir ama filmde konu, yok denebilecek kadar az işlenmiş. Benimle birlikte filmi izleyen bazı arkadaşlarım serinin diğer filmlerini izlemedikleri için konuyu anlanmakta güçlük çektiler. Aslında film vizyona girmeden fragman ve trailerları izlerken aksiyon sahnelerinden ve büyü efektlerinden etkilenmiştim ama şu da bir gerçek ki aksiyon seviyesini yüksek tutmak her zaman filmi kurtarmaz :)
Eren Yenigün
Eren Yenigün

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
1110 sayfalık bi kitap sinemaya uyarlanınca serinin nasıl en kısa filmi olarak uyarlanır hiç anlamıyorum!!! Görsel efekt konusunda muhteşem ötesi...hatta dünyadaki en iyi görsel efektli filmler içinde ilk 3 e rahat girer...ama kurgu feciii...kitap çok güzel tamam o kadar kalın bi kitap filme uyarlanırken bişeyleri es geçiolar ama bu kadar da olmaz...10/10 verdim ama o da sıkı bi fan olduğum için ayrıca j.k.rowling in emeğini oyunculukları yönetmenliği...ve tabiiki görsel efektleri es geçemezdim...favori filmlerimden ama çok kısa bi film sıkıştırılmış dosya gibi..konsantre...