Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı: en yeniler yorumlar
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
4,2
Dizi Konağı
4 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle Harkulade ta o zamandan yani 2001 de çıkan bir film olmasına rağmen günümüzde de popülerliğini yitirmemiş ve yitirmicek bir film Herkes izlemeli Tavsiye ederim Teşekkür ederim sana Rowling
Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Harry Potter serisi için önemli. Çünkü bu yoldaşlık ölüm yadigarlarına uzanan yolculuğun başlangıcı. Sirius'un '' oğlumdan uzak dur ' Dumbeldor'un ''Voldemor'un Harry'nin içine girdiği sahnede ki cümleleri.. Harry potter'ın duygusal yoğunluğunun doruklarda olduğu bir filmi...
Harry Potter ve ona güvenen bazı arkadaşları ismi lazım olmayan kişinin geldiğine inanır ve onunla savaşmak gerektiğini düşünür. Dumbledore kendisine yakışanı yapıyor. Okulun yeni müdürü Umbridge sinir bozucu tavrıyla olanları görmezden gelmesi herkesin canını oldukça sıkıyor. Karanlık bir Harry filmi izlemek isteyenlerin kesinlikle dikkatli izlemeleri gerektiğini düşünmekteyim.
hp filminden ayrı bu film ilk defa harry tek başına değilde arkadaşlarıyla voldemortla savaşıyorlar.o yüzden gerçektende güzel ve artık harrynin büyüdüğünü hissediyoruz 10/9
eğer sıkı bir hp hayranıysanız izlemeyin derim.hayal kırıklığına uğrarsınız.dahası hpden soğursunuz.ya bu ne ya adam kitaba hiç takmamış kafasına göre yönetmiş.sırf çocukları eğlendirmek için yapılan kitabı hiç yansıtmayan filmlerden biri.her kitaptan çevrilen fillm böyle olmak zorunda mı ya.ilk üç film güzeldi kitapla paralel gidiyordu ama dörtten sonra sapıttılar.harry potter adına izlenir ama harry potter adını kötüye çıkaran bir film.hiç bişi beklemeyin.
Bence film gayet güzel sürükleyici hiç sıkılmadan izlediğim Harry Potter filmlerinden biri.Ama bana göre bu puan böyle muhteşem bir filme çok az ben bunun ateş kadehinden daha fazla puan alacağını ummuştum. Çok iyi bir filmdi
Filmin konusun yazdığı bölüm lütfen biraz daha özen ile hazırlansın, Harry'nin okuduğu okul "Hogwards" değil "Hogwarts" olması gerekir.
Film, nadide kitaplarıyla aynı tadı veremesede, okuduklarınızı somut bir görüntü halinde zihinde var etmek için izlenesi bir film. Efektlet, müzikler, oyuncular ve yönetmen gerçekten çok iyi. 9/10
filmin ve romanın büyük hayranı olarak olmamış diorum bişeyler eksik hikayede çok fazla kopukluk war kehanet kürelerininden çok az bahsedilmiş. harry nin neden küre peşinde oldugunu bile zar zor anlıyor insan aldıgı puanı haketmiyor ruh emiciler desen bi acayip 3. filmde daha güzel yapılmışdı. açıkcası her açıdan eksik çok eksik :(
görsel efekt harikası daha bizleri beklermiş filmi demin izledim yazayım dedım serının 3. filmi dısında hepsını izledim ve sonuç olarak 6filmde de kurdukları bir dünyanın varlığını bence iyi oturtmuşlar tabiki herkesin hayali ile bütünleşmesi imkansızdı ama yinede farklı bir üslüpları oldugu acık.. izlenmesi gerekn bir seri olduğu kanaatindeyim ama acıkcası boş vakit filmi gibilerinden bir gidiş var belkide senaryonun çok önemsenmemesinden olabilir...