Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
4,2

quty
quty

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kİtabı okumayan biri bazı şeyleri anlamayabilir. Okuyan biri ise her şeyin kısaltılıp kesilmesinden rahatsızlık duyabilir. Ben bir HP hayranı olarak, Çok Beğendim Ama daha uzun olabilirmiş.
4-ever-emma
4-ever-emma

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence film çooookkk güzeldi.oyunculuklar,görsel efektler,sesler zaten süperdi.beğenmeyenlerin nasıl bir film hayal ettiklerini bilmiyorum ama bence harikaydı 1010
aycha-cha
aycha-cha

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süperdii ağzım açık izledim harry potter serisinin en iyisi bence
kevserceylan
kevserceylan

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film bence de her açıdan iyiydi gerek filmin müziklerinin kullanıldığı yerler gerek kullanılan mekanlar gerekse görsel efektler insanı filmin içine çekiyordu.belki de her sahnenin konulmaması iyi olmuştur örneğin da vinci filminde kitaptaki her sahne vardı ama hiç zevk almamıştım.oysa bu filmde tam olarak neyi çektiklerini bilmediğiniz için merak ve heyecan içinde bekliyorsunuz bu film bence Fantastik Bir Başyapıt emeği geçen herkesi kutluyor onlara yürekten teşekkür ediyorum...
sailorangel
sailorangel

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bende cuma günü filmi izleyenlerdenim şu belirtmek isterim yapılan yorumlar beni hayal kırıklığına uğratı belki kitap çok uzun filmi çok kısa olabilir ama şunu anlayınki kitabı tam uyarlasalardı sanırım 3 gün sinema salonunda kalırdık kitapla filmi bir araya koyarsınız asla zevk alamazsınız bence filmi izlerken kitabı unutun ben çok beğendim güzel olmuş .....
merviss-54
merviss-54

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi film çok beğendim sadece kısa olmuş daha uzun olabilirdi
muratserkankaya
muratserkankaya

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
diğer filmlerden çok kopuk kitapla bağlı değil ben de gittim ama beğenmedim harry potter ruhu yoktu filmde sanki
cemre-365
cemre-365

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
azkaban tutsağndan snra en gzli bu bence.. gayet başarı olmuşş:)
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gayet güzel efektlerle çekilmiş, süper görüntüler. Bence çok başarılı ve güzel bir film. Bravo..
hanbilge57
hanbilge57

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ama 4. filmde önümüze gerçek bir ejderha getiren yönetmen Mike Nevell de Harry'e Galsamotunu vermekte Dobby yerine Neville i kullanmıştı.Bence filmi bu yönden eleştirmemek lazım.Kitapa uyma konusunu geçtim artık her filmde aynı hatalar var ama Zümrüdüanka dgerçekten bir reklam filmi gibi.Herşey parça parça vr bütünlük yok.Yönetmenin reklam yönetmeni olduğu hemen anlaşılıyo.Bir de sanırım son iki filmi de David Yates yönetecekmiş.Allah seyircilere sabır versin.İnşallah yönetmen değişir.Yine Alfonso Cuaron olsa ne iyi olur...
the-o-c
the-o-c

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper süper süper serinin bir sonraki filmini şimdiden merakla bekliyorum
adnan1996
adnan1996

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper filmdi niye kötü diyosunuz hemde filmin kitabı çok uzundu bu nedenle böyle hatalar da olabilir ben gittim muhteşem en güzel melez olur sonra bu ateşkadahi 3 olur yani sırasıra
sumeyyerdogan
sumeyyerdogan

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kısa süre içerisine iyi ve güzel şekilde yerleştirimiş bence. birçok ayrıntı eksik kitaba göre, aşırı harry potter fanatiklerini hayal kırıklığına uğratabilir ama onların da kitapı olduğu gibi film de aramalrı yanlış.tabi ne kadar sırlar odası nın önüne geçememiş olsa da diğer üç filmin fazlasıyla önünde başarı konusunda.

harry potter fanatikleri dışındaki seyirci kitlesinin de beğenewbileceği görsel efektleri yerinde ve başarılı bir film çıkarılmış ortaya.
selimigcioglu
selimigcioglu

Harry Potter serisinin en heyecanlı en müthiş filmi. 10/10
anti-spidey
anti-spidey

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ya filmi nasıl begenmessizin ya harry potter filimleri arasında en iyisi belki kısa olabilir ama lütfen film izlerken kitabı okumamış gibi yapın çünkü o zaman filmin tadını alıyorsun çünkü sinema ile kitap aynı şey degil filme 10 saatlik mi yapsınlar size sorarım.... :) filme 10 üzerinden 10 veriyorum