geldiğimden beri yani yaklaşık 3 saattir nasıl bir yorum yapacağımı düşündüm. ve sonunda kararımı verdim. bu film 4. filme göre daha az hikayeli ancak daha heyecanlı bir filmdi. her filde olduğu gibi bir öncekinden daha heyecanlıydı. ancak sonunda da belli oldu ki bu bir hazırlık filmiydi. melez prens değil; ölümcül takdis de filmin tamamına yayılmış olan karakterler gizli örgütler tanıtıldı. dumbledore ordusu, zümrüdüanka yoldaşlığı gibi örgütler tek tek tanıtıldı. ve artık harry'de büyük savaş'ın farkında ve o günü bekliyor. bunun en belirgin kaıtı orduya patronus büyüsünü öğretmesiydi.Kanaatimce 6. film daha heyecanlı olacak ancak o da bu gibi bir hazırlık filmi olacak. hepiniz ve hepimiz artık melez prensi ve de srdından 2010u bekleyelim. asrın filmi çekilcek gibi geliyor..
son olarak, gayet güzel bir filmdi. 10 üzerinden 9 veriyorum. fikrim belli melez prense 9,5 ölümcül takdise ise 10 vereceğim..
Şimdiye kadarki en güzel harry potter filmiydi.kitaptan biraz kopuk olmuş ama güzeldi her film bir öncekiden daha güzel oluyor zaten devamını sabırsızlıkla bekliyorum :)
muhteşemdii....çok sürükleyiciydi..yanii kelimelerle anlatmam mümkün değill gerçekten çok sevdimm...bu filmin bütün yapımcılarını yönetmenini ve oyuncuların hepsini tebrik ediyorumm
ya film güzel olmasına güzel ama çok hızlı geçmişler bir anda her şey olup bitiyo hiç bişi anlamadım biraz daha uzatabilirlerdi mesela umbridge in teftiş sahnelerini o kadar hızlı geçmeleri gerekmiyodu ya da bazı konuları-ron ve hermoinenin sınıf başkanı olması, hermoinenin E.R.İ.T.i kurması yada s.b.d.lere hazırlanmaları gibi-atlamamaları gerekiyodu bence
anlamıyorum millet niye bu kadar kitaplara kafayı takıyorlar her film çıkınca aynı şey çok kitaptan kesmişler.bence film harikaydı.daha yönetmen ne yapsın elinden geldiği kadar iyi yapmış.ve bence filmide de mükemmel hale getirmiş
harika bir film kaç aydır bu filmi bekliyorum bence süper dir herkeze tavsiye ediyorum tebrikler jk. rowling tebrikler harry potter 10 ağustos sakın kaçırmayın pişman olurusunuz