hatice y
16 Nisan 2019 tarihinde eklendi
kendimi iyi hissetmek için ara ara açar seyrederim ve seyrettiğim herseferde kendimi iyi hissettirir. filmin farklı bir tarzı var ve bu tarzı çok seviyorum .özcan deniz bile gözüme bir hos gözüktü bu filmde o derece güzel bir film yani .
Favori Türk Filmim diyebilirim. Oyunculuk ve senaryo bakımından da başarılı yönetmen olarak da..Kullanılan şarkılar da uymuş filme özellikle sondaki Özcan Deniz ve Ragıp Savaş ın birlikte söylediği şarkı
4 yıl önce gösterime girmiş böyle muhteşem bir türk yapımını yeni izlediğim için utanıyorum! Komedi , aşk , hayaller , unutlar , en önemlisi de birliktelik var bu filmde. 10/10
inanılmaz ama ben bu filmi bir defa da izlesewm anlamam çok güzel konular var ve insan hangi konuyu takip edecek anlayamıyor ama çok ders vercek nitelikte...
Harika bir film.Filmin müzikleri müthiş.Hala dinliyorum bu filmin şarkılarını.Konu itibari ile eğlenceli, oyunculuk itibari ile gerçekten tatmin edici bir film.Ben çok etkilenmiştim bu filmden ve defalarca olsa da izlemekten sıkılmayacağım ender yapımlardan biridir.Kesinlikle bu puanı hak etmiyor...10/10
Tek kelimeyle mükemmel,Bence en iyi türk filmleri arasında...konu itibariyle günümüzü çok iyi yakalamış...kostümler harikaydı ve tabiki oyuncuların başarıları...haluk bilginer ve ata demirer harika...özellikle film müzikleri filme çok iyi gitmiş...aynı ekibi bir başka filmde yeniden görmek isteyenlerden biriyim...herkese tavsiye ediyorum bu filmi...izleyin eğlenin gülün vs. :) [haluk bilginerin jenaratör arama sahnesine dikkat]
Dün bir daha seyrettim.(8.izleyişim) Bu film herşeyiyle mükemmel!...süper!...Ah be Haluk be nasıl oldu da böyle bir filmden sonra Hırsız Var da oynadın çok yazık çoook!
gerçekten çok mükemmel olmuş baz arkadaşların neden beyenmediklerini anlamadım şu an en çok gündemde olan bir türkiye gerçeğini eğlenceli ve komik hale getirmişler bence oyuncularda çok iyi seçilmiş özelliklede cem çzer benim için çok büyük bir süpriz oldu eski film deneyimlerini çok iyi kullanmış özcan denizde gerçekten filme renk katmış neyse film eleştirmeni gibi yazdım sevkulada bir film tekrar tekrar seyretmenizi tavsiye ederim.