Beethoven’ı Anlamak
3,9

malcolm-x-2
malcolm-x-2

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ed Harris harika iş çıkarmış.Filmi hiç sıkılmadan izledim izlenmesi gereken bir film benim puanım 8/10
dr-
dr-

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Müziğin dilinden anlayan müzikle arasına hiçbir engel sokmayan harika bir adam Beethoven.Resital sahnesi bir harikaydı.Ed Harris´i tebrik etmek lazım. 10/9
orhangazi-alegoz
orhangazi-alegoz

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
cok etkileyıcı bır fılmdı muzik insanı kendıne oyle bir hapsadıyor ki bi nada patlama gerceklesıyor tuylerınız dıken dıken oluyor :):):) harikaydı
adesebetul

beethoven'a doycaksınız ;)
wolverine12
wolverine12

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusuna birdiyeceğim yok ama çekimine var çok kasvetli ve karanlık birfilmdi evet oyuncular iyi ama ortam o kadar karanlıkki insanın canı sıkılıyor belki dönemsel bir film olabilir ama çok kasvetli ve karanlık konu ve oyuncular iyi ama çekim sıkıcı
volcan-2
volcan-2

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film bence son derece dingin,oyuncular da son derece güzel oynamışlar(özellikle Ed HarriS
Sanat müziği aşıkları için kaçırılmaması gereken bir film,olay örgüsü aramamak gerekli bu tür filmlerde,biografik nitelikli bir filmde özellikle sanatçı kişilikli birisinin canlandırıldığı filmlerde olay örgüsü aramak bence yanlık izlerken sadece o anı yaşamak bence daha doğru...
cybilla
cybilla

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmin yarısını 9.senfoni kapladığından, öyle çok olay örgüsü yok.oyuncuları ve ambiansı ben başarılı buldum.klasik müzik sevenler için bir hayli doyurucu
felidaela
felidaela

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Klasik müzik sevenlerin kesinlikle kaçırmamasını tavsiye ediyorum.Özellikle 9. senfoni çalarken kendimden geçtim,tüylerim diken diken oldu,orada olmak istedim.Sonundaki alkışlama sahnesindeki sessizlikten de etkilenmemek imkansız.Ben hiç sıkıcı bulmadım ve çok beğendim filmi.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Beethoven'ı Anlamak için 9.senfoniye kulak verin ve onun gibi dinleyin kafanızın içinde dışarı çıkmayı bekleyen binlerce nota varmş gibi..Tüylerim diken diken izlediğim bir sahneydi 9. senfoni ve şimdiden sinema tarihinde kendine bir yer edinecek gibi duruyor.Her şey o kadar tamki ,Film gözlerinizin önünde akıp gidiyor sanki..ed harris hayatının rolünde ve gerçekten inanılmaz bir performans gösteriyor.Kaçırmayın.
betulum13
betulum13

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
beethoven ve onun tanrısı
ben onun elçisiyim diyor kesinlik le izlenmesi ama izlerken üzerinde düşünülmesi gereken bir film
senward
senward

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
oldukça iyi bir film izlenmeli bence
finallyfree89
finallyfree89

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tipik bir hollywood filmi olarak abartı tabi ki de var ancak film çok başarılıydı yansıtsal olmasıyla birlikte her şey çok naturel anlatılmış bence gayet iyi
burcin-koparan
burcin-koparan

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmi büyük bir zevkle izledim. gerçek bir sanat şöleniydi! 9. senfoni sahnesinde ruhum adeta şaha kalktı, o sahnede çok duygulandım.
daha önce ölümsüz sevgiliyi izlediğim için daha çok keyif aldım. günümü güzel kılan tek olay bu filmdi. anlamaya açık herkese tavsiye ederim.
simge2109
simge2109

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Beethoven'ı hissetmeye yönelik gerçekten iyi bir yapım..Anna'nın yardımıyla Beethoven'ın orkestrayı yönetmesi sahnesi büyüleyiciydi.Herkesin içten alkışlarının yankılandığı salonda sanki ben de varmışım gibi hissettim.