Zodiac
3,8

Novacy
Novacy

7 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Allahın belası film.2 puanıda sırf adının hatrına verdim.O kadar saati izlediğine asla değmeyecek filmler listesinde ilk 5 e oynar bu film.Orda burda editlerini görüp bu filme başlama gibi bir hata yapmayın.O kadar olayları anlat ve sıkıcı tempoda bir film yaz ama sonu bir yere bağlanmasın.Gelde sinir krizi geçirme.
Kıvanç Giray
Kıvanç Giray

28 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Konusu ve oyuncuları başta çok şey vaat etse de beklentilerimi karşılamaktan uzaktı. Uzun ve gereksiz diyaloglar filmden odak olarak uzaklaşmayı ve sıkılmayı getiriyor akabinde. Sonuna kadar bu sefer vurucu bir şey olacak diye beklerken aslında bir şey olmaması hayal kırıklığına uğrattı. Bu belki de benim beklentimin yüksekliğindendir.
İzleyeceklere tavsiyem fazla bir beklentiye girmeden ayıracak boş 2 buçuk saatleri varsa izlesinler.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
biraz fazla uzun olsada sarıyo turune gore ıyı sakin kafayla izlenebilir :)
eseses22
eseses22

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok kötü bir film arkadaşlar hiç hoşlanmadım.
cocomademoiselle-2
cocomademoiselle-2

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle bir David Fincher hayranı olarak bu filmi diğer filmlerinden biraz farklı buldum.David Fincherin her filmi bir bulmaca, bir oyun gibi işlenirken; bu filmde o lezzet yoktu.Üstelik o bilindik akıcılık olmamasına rağmen film dehşet derecede uzun :)Sanki konuyu bir yere bağlayamadıkları için uzuyomuş gibi geldi bir yerde -ki nitekim bağlanmadı da:)Ama yine de güseldi ve izlenmeye değer tabi ki!
samucan
samucan

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
bugüne kadar izlediğim en iyi ve en gerçekçi seri katil filmi... david fincher ın en sevdiğim özelliği "daima iyiler kazanır" klişesini yıkması (bkz.seven&zodiac&seven)...finali konusuna gelince bence havada kalmamış gerçek bir hikayeyi tamamen sinemaya uyarlamış bence gayet iyi olmuş =)
yuceozkan-88
yuceozkan-88

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fincherın gördüğüm en zayıf filmi. Filmin, yaşanmış bir hikayeden alınmış olması filmi etkileyici yapıyor ancak film çok fazla diyalogla geçtiği için belli bir zaman sonra sıkmaya başlıyor ki süresi de sıkılmanız için oldukça uygun. Süresi daha kısa tutularak daha sürükleyici bir film yapılabilirmiş.

Bazı arkadaşlar, filmin finalinin sönük olduğunu iddia etmişler. Bence de öyle ama yaşanmış bir hikaye olduğu için sonunun daha farklı yapılma gibi bi şansı yok.

Yine de kaliteli görüntü yönetmenliğinin ve Fincherın hatrına 7/10
target29
target29

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben filmin akiciligini ve genel anlatimini begendim ama kesinlikle sonu bir David Fincher filminden beklmedigim kadar zayif kalmis. aslinda bu konuda da onu suclamamak lazim cunku zaten olay gercek bir hikayeden alinmis ,sonucta gercekleri degistiremzsiniz))
scissorhands-2
scissorhands-2

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
hic sevmedim diyebilirim katılıorum 150 dakka bekledim ama boş sevena benzetilsede yanından dahi gecememiş bu 5 puan verdim daha fazlasını hakketmiyo....
berk0589
berk0589

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bi kere çok uzun ve sonu insanı tatmin etmiyo bence o kadar izliyosunuz saçma sapan bi sonla bitiriyosunuz filmi tavsiye etmiyorum zaman kaybı bence
safakatis
safakatis

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film bence çok kötü değildi ama konun ağır ilerlemesi izleyiciyi sıkabilir.zamanınız varsa izleyebilirsiniz.
eren1013
eren1013

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tam bir David Fincher filmi psikolojisi bozuk nlinmeyen bir adam ipuçları ve son mütişti:D
frizell
frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Zodiac hakkında bir makale okursanız daha az zaman kaybetmiş olursunuz. Konu itibari ile kafa karıştırıcı. Yani katil kim anlamıyorsunuz fakat film olarak bakıldığında abartı vasat. Cinayet filmi diye sakın almayın. Bu film değil belgesel.
yazarkafa
yazarkafa

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Değişik bir katil kim? odaklı bir polisiye. Şimdi adamın adı çıkmış dahiye, öyle sıradan bir iyi film kesmez bizi. Seven Fight Club Game bunlar devasa filmler. Zodiac, bu üçlünün yanına girebilecek güçte değil ama kendi içinde değerlendirildiğinde sağlam film. ben açıkçası Fincher nasıl çekmiş diye izledim filmi. iyi bir yönetmenlik gösterisi izlemekti kaygım, istediğimi aldım
Azeroth
Azeroth

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film çok sıkıcıydı bence..filmin birbuçuk saatlik bölümü nerdeyse giriş geri kalan sahneler ise isimler,el yazıları gibi kim kimin peşinde belli olmayan çorbaya benzeyen bir hal alıyor..sanki izleyicilerin uzattıkça filmin sonunu daha çok merak edeceklerini düşünmüşçesine uzatılmışta uzatılmış..hiç merak etmedim sonunu zaten sonu da basit olmuş bari flashback yapsalardı da gözden kaçan kısımları seyirciye gösterip 'bakın burayı kaçırdınız' demelerini beklerdim ama olmadı puanım 5 .uzun ve bol bol dialoglar halinde geçtiği için