bir film izlerken onun david fincher filmi olduğu anlaşılıyor artık ve de gerçek bir seri katilin hayatının david fincher taraından beyaz perdeye aktarılmasının filme çok değişik bir boyut kazandıracağı kanaatindeyim
David Fincher , Jake Gyllenhaal ve benim en sevdiğim oyunculardan biri Robert Downey Jr. ve dünyaca ünlü bir seri katil Zodiac’ın öyküsü.Meraklanmamak elde mi?..
Seven ve Dövüş kulübü adlı başyapıtlara imza atan günümüzün en önemli yönetmenlerinden David Fincher sıkı bir seri katil filmi ile dönüyor. Film ile ilgili Fincher ve yapım ekibinin röportajları bulunan bir video aşağıdaki adreste. www.worstpreviews.com/trailer
David Fincher'in se7en'ından ve Jack Gyllenhaal'un muhteşem performanslarında sonra(filmin kadrosunda yer alan diğer oyuncular için pek birşey diyemeyeceğim ki bu bilgim olmadığındandır) bu filmin de gayet lezzetli gözüktüğünü düşünüyorum. Jack 'in ve diğerlerinin performansını acayip merak etmekteyim. Ekim Düşü, Donnie Darko , Jarhead (arada güzel filmleri var lakin ben bu kadarını görebildim) ve tabiki fazlasıyla etkileyen Jack Twist performansı ile Brokeback Dağı muhteşemdi. Jack en son Jack Twist performansı ile karşımıza çıkmış, külleri ile bizleri başbaşa bırakıp adeta bize 'benden kalanlar da hoşçakal demek istemeyenlere ' demiş ve herkesi üzmüştü. En son Gustavo'nun The Wings'i ile uğurladığımız Jack bakalım şimdi vizyonlara nasıl dönecek ? David Fincher da umarım yapacağını yapar ki ben öyle umuyorum bizler yine güzel bir filme doyarız.. Karşımızda güzel bir film duruyor sinemasever arkadaşlar.Vizyonda görüşmek üzere ve devam yorumlarımla..
eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa imdb’de kadroya gary oldman’ın da katıldığını gördüm.fincher ve oldman’ı aynı filmde görme fikri bile beni çok heyecanlandırıyor...
Fincher'ın seven filmini izledikten sonra zodiac'ı büyük bir merkala bekliyorum ve en az seven kadar sürükleyici bir film olacağına eminim.Özellikle kadro seçiminde de çok titiz davranmış inş. bizi hayalkırıklığına uğratmaz