Hani bazı filmler vardır.Başrol oyuncularına kariyerlerinde çok fazla sıçrama yaptırmayan,insanı derinden etkilemeyen,sinema dünyasında çığır açmayan ama daima ’’iyi film’’ olarak hatırlanan.İşte ’’Zodiac’’ da o filmlerden biri.Ama David Fincher’ın kariyeri açısından ’’Panic Room’’dan sonra doğru adım değil.
Çok kötü bir film değil ama Fincher’in en kötü filmi tartışmasız..Büyük beklentilerle gidip hayalkırıklığı ile döndüğüm film..Hala bu Fincher mı yönetti diye düşünüyorum.Yazık..10/7
işte fincher zekası.bir seri katil filmi ancak böyle ters yüz edilir.belgesel tadındaki zodiac yönetmen dehası ile cok iyi bir film sunuyor bizlere. 8/10
insan öldürüp medya vasıtasıyla ilan eden adamı yakalamaya çalışma hikayesi.. konu iyi işlenmemiş. Daha iyi olabilirdi. Muhteşem senorya ama anlatış zayıf.. Anlaşılması zor bir film olmuş… sürükleyicilik falanda zayıf.. Sıkıyor çokca.. İyi film olmamış ya.. Yönetmen ve oyunculara yazık olmuş bence
İlk yarısı itibariyle bir hayli sıkıcı ve sadece seyirciye hikaye anlatmayı tercih eden bir film olmasına rağmen ikinci yarıda gerilimin ve maceranın artmasıyla birlikte zevkle seyredilebilecek bir polisiye gerilim özellikle Jake Gylenhall müthiş oynamış.
filmin bana göre eksi tek tarafı çok fazla uzun olmasıydı ancak mantık olarak da 1969 yılından başlayıp günümüze kadar devam eden bir seri katil davasından bahsediliyor.kısa olması birşeylerin eksik olmasına neden olabilirdi.ancak şunu da söylemeliyim ki yönetmenin diğer filmlerinden aldığınız tadı zodiac’ta bulamayabilirsiniz.
Konu olarak güzel bir filme benziyordu başlarda ama filmin anlatımı çok berbattı.Kafa karıştırmaktan başka hiçbişey yapmadılar.5 arkadaş izledik bu filmi izledikten sonra allak bullak oldu kafamız.Bunu izleyeceğinize johny deep’in Cehennemden Gelen filmini izleyin derim,bu film onun yanında benim gözümde bir hiç
Beklentimi çok yükselttiğimden aradığımı bulamadım sanırım... yani bu kadro ve bu sıkıcılık. Çok karmaşık işlenmiş yada bana öyle geldi bilmiyorum. Kesinlikle kötü değildi ama çokta iyi bulmadım.
Evet film uzundu, uzun bir zaman dilimini kapsıyordu. İyi bir yönetmen iyi bir senaryoyla harika bir iş çıkarmış bence. Oyuncularında büyük bir payı var. Güzel izlenmeye değer bir film..