Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
4,2
atillaburge
21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Şahsımca film nitel anlamda hiçbir özelliğe sahip değil. Klişe ve başarısız bir deneme. Kaldı ki oyuncuların performansı da neredeyse çok kötü. Tek özellikli tarafı akıcı olması o da yer yer klişe sendromu nedeniyle bozuluyor. Seyredilebilir ama boş vaktiniz çoksa derim ben...
Hızlı ve gerçekten harika arabalar, iyi çekilmiş yarış sahneleri var ama daha ötesi yok. heee hee bu arada filmin sonunda bilin bakalım kimi görüyoruz.... :)
Bu filmin diğer serileri müthişti ama bende okadar çok beğenmedim boşa zaman ve para kaybı oysaki filmi dahada ilgimnç kılabilirlerdi ama devamı gelice3k bekleyelim görelm....
standart filmin sonunda seni yenecem bak görürsün filmi.bunun gibi bir sürü film var.ama ben hızlı arabaları seviyom gidecem derseniz kaçırmayın o zaman
Yarışlar güzel ama her flimde başka oyuncular oynuyor bence devam flimlerinde hep aynı oyuncular oynamalı ama dördüncüsü için umutluyum nede olsa Vin Diesel oynicakmış..:)
Seri gittikçe dibe vuruyor.Tüm seriyi izlemeyen bir izleyici sonuncusunu izlediğinde bukadar anlatılan bahsedilen beyenilen film bu mu diyebilir.Araba yarışçılarının muhteşem ortamları Tokyo da da devam ediyor.Arabaların drift şeklinde yarışması ilk izlediğinde keyif veriyor ancak daha sonra heryerde böle yarışmaları bayıyor.Tavsiyem evde izleyin.
güzeldi ama 1 ve 2. filmlerdeki başarı yakalanamış bence. coğu sahnede montaj kullanıldığı acıkca belli oluyor. en beğendiğim sahneler katlı otoparktaki driftlerdi. onun dışında biraz vasat geldi(ilk filmlere göre)
film değilde sanki yarış seyrediyormus gibi oldum filmden derin anlamlar cıkarmaya calısmayın sadece arabalardan çıkan sesin tadını cıkarın gercı filmden cıkınca bıraz basınız agrıyabılır ama o kadarda olur yanı ayrıca arabalar bırbırınden güzel ve tabıkı filmin müziğine hasta oldum