Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı: en yeniler yorumlar - Sayfa 6
Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
4,2
khanhero61
6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Onu bunu bilmem ama filmden çok müziklere hasta oldum...filmle sürüklenen müzikler filmin farkını ortaya koyuyor.teriyaki boys'un tokya drift ve Dj Shadow'un-six days parçaları mükemmel filmle manyak izleniyo..Başarılı bir yapım olmuş.Bu arada ben modifiye araba manyağıyım böyle çeşitli güzel arabaları görmek hoş..
aslını söylemek gerekirse diğer filmlerden araba kalitesi ve teknik olarak bir farkı yok ama gerçektende tokyo'yu düşünerek farklı bir mekan yaratmışlar fark burada çıkmış.oyuncu farkının pek konuştuğu bir film diil ama sonunda yine bombayı patlatmışlarrrr... izlemeye değer bence kesinlikle izleyinn ve görünn
stres atmak,bi an için farklı alemlere dalmak için eğlenceli bi film...farklı umutla gitmişitim filme fakat umduğumu bulamadım nedenine gelince oyuncu seçimi hiç olmamış adam bariz filmde sırıtıyo yalnız HAN karakteri cuk diye oturmuş...film müzikleride çok hoş olmuş kızlarda tabi:)...Hafta sonu için eğlenmek adına gidilebilcek düzeyde bi film...yinede çok züper deyemiyorum...
Film gösterime girmeden öncede çok şey beklemediğimi sadece seriyi tamamlamak için izleyeceğimi söylemiştim.İşte bir insanın birşeyi görmeden yorum yapmasının cezası budur;yanılmak.Film beklediğimden çok iyiydi.Paul Walker,Vin Diesel yada Tyrese yok diye filmden soğumuştum ve üzülmüştüm, ama durum öyle değilmiş.Drift'in(yanlamanın) çok iyi anlatıldığı ve görsel bir şölene çevrildiği bir film olmuş.Hem arabalar olsun hemde oynayanlar olsun...Hepsi neredeyse yeni karakterler özellikle baş kahramanımız.Fakat Sean Bosvell karakterini canlandıran kişi bence çok iyi bir şekilde bir hiç olduğu dünyada azimle ve isteyerek elinden geleni yaparak o dünyanın kralı haline gelmesini çok iyi canlandırmış.Sonundaki süprizde zaten insana "acaba mı?" dedirtiyo.Hadi bakalım hayırlısı o zaman.
film çok iyiydi bence. ben bayıldım arabalara.özelliklede hanın kullandığı turuncu-siyah mazdaya. onu bunu bilmem ben eleştirmenlerin tam not verdiği biton saçma sapan filmden daha güzel buldum işte okadar!!!
olumsuz düşüncelere kesinlikle katılmıyorum.. film beklentilerimin üzerinde çıktı açıkçası ben böylesini beklemiyordum.. lucas black'in sevecenliğini geçin filmin en son sahnesindeki sürpriz bile izlenmeye değer.. bence kaçırmayın..
filmi çok beğendim.. film boyunca her sahnede gaza gelio insan.. bu filme arabanızla gitmeyin dönüş yolunda tehlikeli şeyler yaşayabilirsiniz.. zira final sahnesi mütiş olmuş.. süpriz bi isimle bitirmişler.. mutlaka seyredin..
Nihayet beklediğim film uzun zaman sonra vizyona girdi ve tabiki bende koşa koşa gittim:) Filmi beğendim, bence oldukça güzel. Havayı bozmamışlar, yine geniş kapsamlı modifiyeli arabalar, yarış sahneleri ve müzikler insanı oldukça bağlıyor. Japon oyuncuların rolleride oldukça başarılı. Filmin sonunda da çok güzel bir süpriz war, gidince anlıcaksınız. İnsanları "oooww" dedirttiren bi süpriz:) Hız ve adrenaline bağımlılarının kaçırmaması gereken bir film. Herkese iyi seyirler...
Hayatın anlamına dair ipuçları arıyanlar için değil, meraklısına görsel şölen vaad eden mükemmel bi film.. sadece koltuğunuza oturun ve tadını çıkarın. Filmi eleştirenlerin filme hangi beklentiyle gittiklerini çok merak ediyorum.
bence arabalarla mini etekli kızlar süper..ayrıca film ilk başladıgında sizi mükemmel müzikle coşturuyor..drift ler cok iyi olmuş..filmin sonunda sızı bir süpriz bekiyor ,bakalım tanıyabilecekmisiniz???(XXX)..