Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
4,2

kadirim-90
kadirim-90

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
hızlı ve öfkelinin 3 filmide harika bu filminde yüksek tozda heycan verici izlenmeye değer bir film
ecingirak
ecingirak

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
arık yenisini çekmelerinin zamanı geldi de geçiyor bile. dominik yeni elemanımızla bir yarışa girsin artık. sabırsızlıkla bekliyoruz...
iso2084
iso2084

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film...
mary-kate-2
mary-kate-2

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
çokkkk süper manyak bi film lucas black ve brian tee çooook tatlı 10/10
kemalgorgunfx
kemalgorgunfx

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
Benim gibi motorsporları ve arabalara meraklılar için gerçekten güzel bir film,arşivleyin mutlak.Işıklarda bekleyen içinde kızlar olan Skyline'ın çevresinde ki donutvari hareket güzeldi hemen tüm sahneler etkileyici.10 veriyorum:)
omer-yurtman
omer-yurtman

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bence serisinin en iyi filmi... Kesinlikle kaçırmayın...
PyRo-34
PyRo-34

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film hiçbir eksiği yok. Arabalar harika, kızlar harika, müzikler harika, mekanlar harika, oyuncular harika, senaryo harika (bu tür filmden fazlası beklenmez). Modifiye çılgınları daha iyi film göremez. Evo 6’nın motor gürültüsü hala aklımda ya. 10/10
mgungor1
mgungor1

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.Kesinlikle tavsiye ederim..
Sdk-JK
Sdk-JK

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Her zamanki gibi kendini kanıtlayan bir Hızlı ve Öfkeli...10 wermekten kendimi alamıorum açıkcası...
e-ergener
e-ergener

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Neydi abi bu ya?? Çok manyak sahneleri var, araba tutkunu olmasam bile garanti izleyeceğim bir film çekmiş adamlar.. Şimdi çalışsam acaba bende yapabilirmiyim diyue düşnüyorum o hareketleri.. Ama biz de 180 üstünü de almaya giderler değil mi :D
havinbirbilen
havinbirbilen

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süüüüüüüüüper.......devamlarını bekliyoruz.harika kusursuz bbi film bayıldım dogrusu
robinho976
robinho976

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
müziğiyle herşeyiyle kısacası mükemmel
gokhankagan
gokhankagan

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kızların ne kadar güzel olduğunu unutmuşum özellikle keiko kitagawa.. japon kızları çok güzel yaa film kızlarla doğru orantılı fıstık gibi yani :) en sevdiğim filmlerden biri her ay izliyorum
sunarsmehmet
sunarsmehmet

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
harika bir film ayrıca araba ve hız tutukunu olduğum için ayrı bir dikkat ve heyecanla izledim mutlak izlenmesi gereken bir film
virture99
virture99

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
cookk gusell bir film..herkezii sarıyor..sadece söliceğim suu filmii izledim ve sinemadaki herkesi etkiliycek olmuşkii cıkışta arabasının marşına basan peak akıllıca işler yapmıodu :)))) from the 35 cine city!!!