Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
4,2

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
diğer serilerde bizim beklediğimiz oyuncu kadrosunun olmadığı gibi sadece para kazanılmak için çekilmiş fazla emek harcanmamış bir film aslına bakılırsa serinin en kötüsü diyebilirim izleyin ve unutun ...
tutti35
tutti35

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
müzikleri başarılı, araçlar ve yarışlar diğer iki filme göre zayıf, senaryo ve kurgu çoook zayıf, oyunculuk yok gibi, sadece serinin adından yararlanan bir devam filmi, tek hoşluk sonunda.
korcane
korcane

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence gayet basarılı bir film araba sahneleri supperrr en guzelide filmde calan parcalar ılk başta calan parca six days super ...hız tutkunlarına gore harika bir film cekımler cok ii ızleyın bence
fatih164
fatih164

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hız sewenlere uyarlanmış film... araba tutkunları markayı sevenler için
keiraknightley-2
keiraknightley-2

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arabalar ve drift sahneleri dısında bişiye benzemiyo:s
eren406
eren406

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence başarılı bir film olmuş.Hatta Hızlı ve öfkeli 1-2 serisinden daha etkili özellikle sırf müzikleri için izlenecek bir film diyebilirim.
+frekans
+frekans

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tamamen hayal kırıklığı ne konu belli havada bi konu ne oyunculuklar oyunculuk daha 18 yaşına girmemiş bi insan rolüde bence hiç olmamış olmamış olmamış
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
John Singleton’ın açıkça kötü diyebileceğimiz filminden sonra bizi daha da kötü bir üçüncü filmin beklediğini sanıyordum.Bunda Singleton’a göre kısmen daha az tanınmış yönetmen Justin Lin isminin de payı vardı tabii.Ama yanılmışım.Her ne kadar senaryo yine basit olsa da,Lin filmini izlenebilir kılıyor.Müzikleri ve sonundaki o hoş sürprizi de cabası.
Demirtas
Demirtas

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Güzel arabalar ve bir kaç yarış sahnesi dışında hiçbirşeyi olmayan bir film. Hiçbirşeyin içine oyuncularını ve hatta başrol oyuncusunuda koyabiliriz. Zerre kadar star ışığı bulunmayan birini başrole koymalarının nasıl bir açıklaması olabilir merak ediyorum. Hızlı Ve Öfkeli müthiş bir aksiyondu. Onu kötü bir film izledi ve seri ikinci filme yakın bir filmle devam ediyor. Vaktiniz varsa izleyin. Yoksa zorlamayın kendinizi.
Sertuğ T.
Sertuğ T.

15 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Tokyo Drift, Japonya geceleri yıldızın ışıltısıyla değil neonların ışıltısıyla aydınlan şehir.Bu seferki maceramız eski ekibimiz değil farklı bir karaktere ve onun çevresindeki maceraya yoğunlaşıyor. Bu yeni macerada Sean adlı abimiz başkarakterken eğer filmleri kronolojik izlediyseniz tanıyamayacağınız eğer hikaye örgüsüne göre izlediyseniz tanıyacağınız Han , Twinkie gibi yankarakterlerde ekleniyor. Açıkçası yazının önceki kısmındada bahsettiğim gibi film bu yan filmi çıkarmakla değişik bir adım atmış zira seriyi kronolojik izleyenlerin kafası karışabilir . Çünkü spoiler: Han karakterinin ölümünü görüyoruz bu filmde. Ama kronolojik izleyen biri 4,5,6 filme geçtiğinde bir şaşırma yaşayabilir.Tabi bu mevzu sonradan 6. Filmin after credisti ve 7. Filmin bazı sahneleriyle açıklandı ama yinede kafa karıştırabilecek bir olay.
Tokyoda olan maceramızda sıradan bir yarış değil buraların yarışı olan " Drift Yarışını" öğreniyoruz. Önceki serideki yarışlardan aman aman bir farkı yok ama izlenebilirlik konusundan daha akıcı. Özellikle bu filmdeki güzel hususlardan birileride Yan karakterler,Müzikler,Ve Tokyonun biraz azda olsa içine inilmesi olabilir. Twinkie,Han gibi çok güzel yan karakterlere sahip filmimiz. Müziklerde özellikle bu filmle ölümsüzleşmiş Tokyo Drift ,Six days parçaları harikaydı. Yakuza olayının ve biraz Japonyanın kirli işlerine değinilmesi çok ayrıntılı olmuş. Zaten her filmde kirli işlere değinilirken bunu Japonya gözünden görmek daha farklı. Kesinlikle ilk 3 film baz alınırsa çok iyi bir film . Ama sıkıntıları sanırım senaryosu bu aşk meselesi maalesef filme yedirilememiş ve biraz biraz duygu yansıtmaya çalışmış olmamış. Yarışlar akıcı ama hemen bitiyor ve çok kıran kıranadan ziyade tekdüze diyebilirim. Bazı geçilmemesi geçilmeseydi zevkli olabilecek yerler direk geçilmiş. Bu yüzden maalesef senaryo çok iyi değil . Kısacası Değişik bir atmosfere sahip farklı bir film ama sıkıntıları her Hızlı ve Öfkelinin sıkıntıları gibi devam ediyor. Puanım:6.8/10
holocaust232354
holocaust232354

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
benim o kadar da hoşuma gitmedi ama son yarış sahnesi çok iyiydi sadece o sahne için seyredilir
mali
mali

1 Mart 2015 tarihinde eklendi
Film daha önceki serilerinden ne aşağıda ne de yukarıda. Aynı düzeyde devam eden kalitesinde ödün vermeyen bir film olmuş. Daha önce de olduğu gibi sıkılmadan sonuna kadar soluksuz izleyebilirsiniz.
blackinman
blackinman

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri güzel...
Alp T.
Alp T.

12 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Fena değildi. İzlettiren ve biraz eğlendiren bir Hızlı ve Ökeli'ydi. Yalnız keşke şu en sondaki spoiler:
Sean ile Dom'un yarış sahnesini spoiler:
gösterselerdi. Değişik olurdu. Neyse. Serinin en iyisi olmasa bile, idare eder. 3/5. İzlenir.
yaseminoz-2
yaseminoz-2

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film güzeldi,ama çok uçuk kaçık bir hayat...birde başrol oyuncusunu 18 yaşından küçük göstermişler ya ağzım açık kaldı:))izlenilebilir bir film...