Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
4,2

e-ergener
e-ergener

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Neydi abi bu ya?? Çok manyak sahneleri var, araba tutkunu olmasam bile garanti izleyeceğim bir film çekmiş adamlar.. Şimdi çalışsam acaba bende yapabilirmiyim diyue düşnüyorum o hareketleri.. Ama biz de 180 üstünü de almaya giderler değil mi :D
mary-kate-2
mary-kate-2

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
çokkkk süper manyak bi film lucas black ve brian tee çooook tatlı 10/10
tayyyar
tayyyar

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
yürübeee işte adam gibi bir araba yarışı filmi daha önceki serilerini izleyenler bu filmin dewmının geleceğini ve mükemmelikten şaşmayacağını biliyorlardı işte o yüzden bu film her ne kadar eski kadrosundan farklı kişilerle yoluna dewam etsede performansından ve aksiyonundan ödün vermemiş tebrik ettim dewamı da gelir inşallah saygılar :-))))
Tugba S.
Tugba S.

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
güzel, harika, muhteşemmm ya bu film için söylenecek okadar çok şey varkiiii....izlerken ekrana insanın giresi geliyor o atmosferi tatmak istiyorrr.....süper bişi yaaaaaa
sinobella
sinobella

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu serinin en iyi filmiydi bence.bu kadar sürükleyici olması ve konusunun diğerlerinden farklı olması en güzel tarafıydı.bence tam süper bir filmdi.vcd si umarım çıkar artık beklemekten yoruldum yani kesinlikle izlemediyseniz tavsiye ederim...
sweet-casnu
sweet-casnu

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
aslında başrol oyuncusunu görünce biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. çünkü diğerine çok alışmıştım=). ama buda en az diğerleri kadar gzl olmuş ve bu seriyi sevenler kesinlikle kaçırmasınn
yasoergin
yasoergin

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Müzikleriyle aksiyon sahneleriyle oyuncularla gercekten dörtdörtlük bi film olmus..
Bence bu serinin en iyi filmi
ynarcin
ynarcin

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eğer bir araba hayranı olsam ve bu filme araba ve araba yarışı görmek için gitsem herhalde tatmin olurdum.ama film izlemek için giden ben filmde hiçbir şey bulamadım.çünkü film filmden öte hızlı arabalarıyla boy ölçüşen yeniyetme gençlerin yarışlarını ve arabalarını göstermekten başka hiçbir şey yapmıyor.ne güzel bir senaryosu ne de iyi bir gelişimi var.bir sürü mantık hatasını da barındırıyor bu eksik senaryo ayrıca.hele ilk yarısı tamamen yarış.neredeyse doğru dürüst diyalog bile yok.bolca motor sesi , biraz heyecan,(filmde olumlu buldugum tek yan olan) iyi çekimler
ve araba ekseninde dönen yaşamlar.hepsi bu.
5-6/10
PyRo-34
PyRo-34

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film hiçbir eksiği yok. Arabalar harika, kızlar harika, müzikler harika, mekanlar harika, oyuncular harika, senaryo harika (bu tür filmden fazlası beklenmez). Modifiye çılgınları daha iyi film göremez. Evo 6’nın motor gürültüsü hala aklımda ya. 10/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
az önce 21.00 seansından çıktım.gene zımba gibi olmuş.müzikler deseniz 10 numara ,film için söylenecek çok mşey var aslında.2 saat rahatlmak için birebir.
cgty93
cgty93

13 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
güzel bi filmdi müzikleriyle ve arabalarılarıyla hızlı ve öfkelinin en iyi filmydi
Sdk-JK
Sdk-JK

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Her zamanki gibi kendini kanıtlayan bir Hızlı ve Öfkeli...10 wermekten kendimi alamıorum açıkcası...
kadirim-90
kadirim-90

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
hızlı ve öfkelinin 3 filmide harika bu filminde yüksek tozda heycan verici izlenmeye değer bir film
havinbirbilen
havinbirbilen

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süüüüüüüüüper.......devamlarını bekliyoruz.harika kusursuz bbi film bayıldım dogrusu
nellyo33
nellyo33