e-ergener
27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Neydi abi bu ya?? Çok manyak sahneleri var, araba tutkunu olmasam bile garanti izleyeceğim bir film çekmiş adamlar.. Şimdi çalışsam acaba bende yapabilirmiyim diyue düşnüyorum o hareketleri.. Ama biz de 180 üstünü de almaya giderler değil mi :D
yürübeee işte adam gibi bir araba yarışı filmi daha önceki serilerini izleyenler bu filmin dewmının geleceğini ve mükemmelikten şaşmayacağını biliyorlardı işte o yüzden bu film her ne kadar eski kadrosundan farklı kişilerle yoluna dewam etsede performansından ve aksiyonundan ödün vermemiş tebrik ettim dewamı da gelir inşallah saygılar :-))))
güzel, harika, muhteşemmm ya bu film için söylenecek okadar çok şey varkiiii....izlerken ekrana insanın giresi geliyor o atmosferi tatmak istiyorrr.....süper bişi yaaaaaa
bu serinin en iyi filmiydi bence.bu kadar sürükleyici olması ve konusunun diğerlerinden farklı olması en güzel tarafıydı.bence tam süper bir filmdi.vcd si umarım çıkar artık beklemekten yoruldum yani kesinlikle izlemediyseniz tavsiye ederim...
aslında başrol oyuncusunu görünce biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. çünkü diğerine çok alışmıştım=). ama buda en az diğerleri kadar gzl olmuş ve bu seriyi sevenler kesinlikle kaçırmasınn
eğer bir araba hayranı olsam ve bu filme araba ve araba yarışı görmek için gitsem herhalde tatmin olurdum.ama film izlemek için giden ben filmde hiçbir şey bulamadım.çünkü film filmden öte hızlı arabalarıyla boy ölçüşen yeniyetme gençlerin yarışlarını ve arabalarını göstermekten başka hiçbir şey yapmıyor.ne güzel bir senaryosu ne de iyi bir gelişimi var.bir sürü mantık hatasını da barındırıyor bu eksik senaryo ayrıca.hele ilk yarısı tamamen yarış.neredeyse doğru dürüst diyalog bile yok.bolca motor sesi , biraz heyecan,(filmde olumlu buldugum tek yan olan) iyi çekimler ve araba ekseninde dönen yaşamlar.hepsi bu. 5-6/10
Mükemmel bir film hiçbir eksiği yok. Arabalar harika, kızlar harika, müzikler harika, mekanlar harika, oyuncular harika, senaryo harika (bu tür filmden fazlası beklenmez). Modifiye çılgınları daha iyi film göremez. Evo 6’nın motor gürültüsü hala aklımda ya. 10/10
az önce 21.00 seansından çıktım.gene zımba gibi olmuş.müzikler deseniz 10 numara ,film için söylenecek çok mşey var aslında.2 saat rahatlmak için birebir.