Kanlı Elmas

seliria
seliria

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kanlı Elmas heyecan verici aksiyon sahneleri ile öne çıkan bir film.Ben beğendim:)
Hilda
Hilda

21 Şubat 2020 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem. Afrika nın, sömürünün emperyalizmin iç dünyasına dokunuyor film. ve bu dokunuşu da ustalıkla yapmış yönetmen.
elizabeth-jack
elizabeth-jack

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
az önce izledim filmi tahmin ettiğim gibi süperdi..nasıl bir dünyada yaşadığımızı birkez daha anlamış oldum....kesinlikle kaçırmayın izleyin
passive-aggressive
passive-aggressive

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
2006nın en iyi filmlerinden biri,dicaprionun oyunculuğundaki gelişme ise gözden kaçmayacak kadar bariz.insanlığın ne yöne gittiği ve çılgınlığın nereye ulaştığı konusunda göze parmak bir film,içler acısı bir dramı olabildiğine doğal ve yalın bir halde anlatıyor.bu filmi izledikten sonra tek taş yüzükler kan sembolüne dönüşüyor.filmin tek eksisi biraz fazla uzun olması,onun haricinde gerçekten çok iyi bir filmdi,jennifer conelly i de es geçmek olmaz.filme çok yakıştıını söylemek mümkün
humeyrauncu91
humeyrauncu91

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu film için söylenecek çok şey yok aslında,çünkü tek kelimeyle mükemmel...İnsanın kanını donduran sahneler,filmin sonuna kadar süren bi atraksiyon ve tabii ki müthiş bir oyunculuk...izlenmemesi büyük bir eksiklik bence...
Eğer ki sinemada izlicekseniz -ki böyle filmler kesinlikle sinemada izlenmeli- hoparlörden uzak bir yere oturun;)
necatikahya-1959
necatikahya-1959

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel. filmde olanlar hala yaşanıyor ve biz hiç birşey yapamıyoruz. bu gerçekten de insana dokunuyor malesef. mutlaka izleyin
meri-4d
meri-4d

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
muhteşem oyunculuklar,muhteşem bir aksiyon sonuda mükemmeldi mutlaka izlenmeli bence leonardo dicaprio nun oyunculuguda inanılmazdı ben cok begendim
-ngel-lll
-ngel-lll

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
süper bir film hayatın gerçeklerini çok güzel yansıtmışlar, oyuncularda çok başarılıydı bence izlediğim en güzel filmlerden biriydi
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence leonardo dicaprionun en iyi şekilde sergilediği bir film ve jennifer connelyin güzelliğini unutmamak lazım arkadaşlar size tavsiyem bu filmi kaçırmayın
sule-inan
sule-inan

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
konusuyla ve konuyu ele alış tarzıyla mükemmel bir film.elmaslarla ilgili fikirleriniz degişecek. mutlaka izleyin..
karizmatik062915
karizmatik062915

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi flim izlemeyenlerin kesinlikle izlenmesi gerekir... yok böyle bi film zaten film gerçek olayları anlatıyor tüylerim diken diken olduuu
redhead-2
redhead-2

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten muhteşem bir film...
angelusra-b
angelusra-b

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhtesem bir film gercekten insanı cok etkiliyor...o acıyı seyirciye gecirmeyi basarmıs.bence kesinlikle izlenmeli...
by-bloody
by-bloody

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bi film gerçekten bekleyememiştim filmi ve değmiş 10/9
laleerol
laleerol

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle alkışı hakeden bir film.Bu tarz filmler kaçırılmamalı diye düşünüyorum.Dicaprio'nun kendini aştığı film de diyebiliriz.