Kanlı Elmas

teenyoung
teenyoung

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
Dün Akşam İzledim Filmi Gerçekten Kusursuz ,Sonu Beni Hüzünlendirdi Gerçekten Zenci Babanın Hali Bayağı Acıklıydı İzlediğim Ve Aynı Anda Etkilendiğim Nadir Filmlerden 10/10
cerenperk
cerenperk

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok muhteşem bir film. bu film tarihe geçmeli çünkü leonardo dc olupta öpüşme sahnesinin olmadığı ender bi film . neden bilmem ama ben filmin son 15dksını ağlayarak izledim herkese iyi seyirler
bestella
bestella

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımda bu kadar güzzel bir film gördüğümü hatırlamıyorum.kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir film olmuş.tebrikler.
ABRK97
ABRK97

13 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Çok sağlam konusu olan ve çok iyi oyunculukların olduğu bir film.Aradığınız herşey mevcut.Aksiyon,gerilim,dram ve çıkaracağınız ders..
Bir pırlanta uğruna bile neler neler yapıldığını görebiliriz.
Kızlar pırlanta diye ağlarken bir kez daha düşünsün :)
Leonardo ve solomon'un mükemmel performanslarının olduğu bu güzel filmi MUTLAKA izleyin.10/8.5
kadirim-90
kadirim-90

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film hayatımdaki izlediğim en iyi filmlerden biri leonardo di caprio oyunculuğunu gerçekten güzel oynamış izlerken sanki filmin içindeymiş gibi oldu film çok güzel
scofield-
scofield-

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
çok çok çok iyi ya
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

21 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Çok beğendim, çok etkilendim! Verdiği msjlar süperdi. Çok anlamlı bir film!
nileylül
nileylül

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu kadar ii yorumu okuduktan sonra büyük bi beklenti içinde gittim filme ve hayal kırıklıgına uğramadım...herkese tavsiye ediyorum...izlemediyseniz mutlaka görün derim...gercekten ii bi film...
tayf-2
tayf-2

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Heyecanlı ;)
Yusuf D.
Yusuf D.

30 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Leonardo Di Caprio' nun aşık oğlan tipinden sert bir karaktere dönüştüğü film. Konu ve oyunculuk çok iyi.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
leonardo ya daha da ısındıgım film.konu olarak o kadar güzel işlenmiş ki savaş tanrısı ile beraber görevini tam anlamıyla basarıyor tabi abd de oyunlarına
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
guseL anLatim keyif aLarak izLedim....
Eren Yenigün
Eren Yenigün

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi bugün gittim çok güzeldi djimon hounsou üç kere en iyi yardımcı oyuncu leonardo di caprio ise bir kere en iyi erkek oyuncu dalında oscara aday gösterildi diye hatırlıyorum ama solomon’un karısı da çok güzel oynuyodu dikkatimi çekti gerçi rolünü toplasan 5 dakka etmezdi ama güzeldi
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kanlı elmas diyince herhalde herkesin müthiş keyif aldıgı sahnelerin cok sürükleyici ve gercekci oldugu özellikle oyuncuların muhtesem bir performans sergiledigi son yıllarda yapılan en iyi filmlerden birisi olduguna inanıyorum mükemmel oyunculuk mükemmel bir hayat hikayesi arsive hala katmadınız mı bu filmi üzüldüm sizin adınıza :)
Hasan Burak T.
Hasan Burak T.

17 Haziran 2014 tarihinde eklendi
DiCaprio her zamanki gibi yine harika, kesinlikle izleyin hem anlamlı hem maceralı bir film. Sadece Leo için bile izlenir. 8 /10