Kanlı Elmas

ulviural
ulviural

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kanlı elmas son izlediğim filmler arasında en mükemmel olanı.bunuda hakediyor.harcanan emek,oyunculuk mükemmel.herşeyin yanısıra böyle bir senaryoyu yazmaya kimse cesaret edemez diye tahmin ederdim ama yazılmış ve iyi de yazmış.verilen mesaj ve herşeyin somut şekilde gösterilmesi muhteşem.gitmeyenler üzülecek!!!!
ryl-flsh
ryl-flsh

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin içinde gerçek bir dünyanın afrikanın insanlarıın yüzünü ruhunu anlayabilmeniz müzikleri senayosu oyuncularıyla yaşayabilmeniz bu filmin kaliteli ve birçok defa seyredilmesine imkan sunduğu için iyi güzel gerçekçi bi yapım bu yüzden en iyi filmler arasında olması seyredilmeye layık tabii soundtrackta harika olan bir yapım
mnoktaanokta
mnoktaanokta

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
konu güzel oyunculuk şahane
ama yönetmen hala aynı yerde sayıyor
last samurai den beri bir adım yol gidememiş malesef
ama film genelde iyi bence izleyin vermezler gerci ama leo oscarlık bi işi yapmış cidden..
turgutkaya
turgutkaya

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Yine Afrika, yine ezilen insanlar vs.Konunun sıradan olmasına rağmen, iyi işlenmiş. Ve konu dışına çıkarak, izleyiciyi sıkmıyor; anlatılmak istenen doğru bir anlatımla segilenmiş. Ayrıca, çok ciddi mesajlar içeriyor,-Amerikan kızlarının rüyası, düğündebüyük parlak bir taş almaktır.-Amerika’nın tüm dünyadaki elmas alımının2/3’ünden sorumlu olduğunu hatırlatırım.-Çatışma olmayan yerden elmasalmak, müşterinin ısrarına kalmış;gibi....8/10
tampest
tampest

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film on numara beş yıldız ben ce seyredilmeli ben biraz önce seyrettim Jennifer Connelly için zaten bişey söylemek mümkün değil
denizilke2
denizilke2

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
süper bir film, biraz fazlaca uzun ama değer, biz rahat evlerimizde yaşarken afrikada insalar nasıl yaşıyor dedirten cinsten mutlaka izlenmesi gerekir 9/10
selo-jin
selo-jin

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
di caprionun kendini aştığı filmlerden birtanesi işlenilen konu ve yönetmenlik dört dörtlük
mettt
mettt

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır bu kadar güzel bir film izlememiştim, kesinlikle izlenmesi gereken arşivlik bi film..sürükleyici, uzun olmasına rağmen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz..sahneler çok gerçekçi ve mükemmele yakındı..zaten j.connelly ve l.di caprio varsa olay bitmiştir benim için :)yalnız djimon hounsounun(solomon vandy) düblajını beğenmedim:)birkaç yerde kusur bulsamda yinede 10/10 ;)
toxicty
toxicty

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ömrümde uzun zamandır bu kadar etkılıyıcı fılm ızlememıstım ..dolu dolu yaklasık bı 2 bucuk saat gecrdık !! tempo hıc bıtmıyo tam gaz dewam psıkolojık,dram,macera hersey var bunda sürekli gozlerım doldu :(( leo hayatının zırve rolunu oynamıs... AMA o basroldekı aktör resssmen dokturmus helal olsn yaw oscar ı hakedıyo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meekcan
meekcan

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
di caprioyu sevmeyen biri olarak bu filmde kanım ısındı.gerçekten güzel oyunculuk çıkarmış izlemenizi tavsiye ederim.
burakzekai-29
burakzekai-29

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok daha güzellerini izledim.aksiyon sahneleri ve işlenişi güzel ancak elmas olayının karanlık yüzü çok daha güzel,duygulu ve objektif olarak işlenebilirdi.
aykanatd
aykanatd

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Di caprio değil de zenci baba filmi sürüklemiş tebrik etmek lazım
recepgulec86
recepgulec86

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
son zamanların en iyi yapımlarından. kesinlikle izlenmeli...
ali-kahvecix
ali-kahvecix

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel. bazen insanı sıkıyo ama genel olarak güzel bir film.
55ercument55
55ercument55

6 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bu filmin neresi 9 puan aldı anlamıorum bu 9 puan aldıysa yeşil yol esaretin bedeli gibi filmler sizce düşük diil mi