Kanlı Elmas

crazygirl4562
crazygirl4562

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film ayrıca Leonardo DiCaprio yu ilk defa böyle yüksek performanslı bir oyuncukla görüyorum eğer benim gibi fazlaca şiddet ve de adam öldürme gibi şeyleri izleyemecek duruma sahipseniz gitmeyin derim çünkü resmen bazı sahnelere bakamadım:))ama film konusu itibariyle müthiş
esat132
esat132

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hiç sıkılmadan seyredilebilecek çok güzel bi film
schindlerin
schindlerin

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
iyi film di caprio oscar alırsa bu filimi ile alır
köstebek ile alamaz
e-m-r-e-a-k-s-o-y
e-m-r-e-a-k-s-o-y

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mükemmel mükemmel mükemmel arşivlerinize koyun
Figen Bilgin
Figen Bilgin

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
'afrikanın ne halde olduğunu gösteren bi film' genelde bu yorum yapılmış.. bilmeyen varmıydı ki!! evt güzeldi ama başka bi şey beklemiyordum afrikanın durumu belli o yüzden (bana kızmayın) fazla etkilenmedim.. köstebek tercihim
kumpas888
kumpas888

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
10 numara olmuş film ya, herşeyi ile,Leo da harikaydı!
hellboy5590
hellboy5590

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bence bu puan fazla...bu puanı hakedecek bir film olduğunu düşünmüyorum..
hamtek
hamtek

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film. Lord of War'a benzediğini söyleyenler var fakat tamamen ayrı bi konusu var filmin. Afrikalı Solomon Vandy'i canlandıran oyuncunun performansı gerçekten etkileyici. Filmi yaşıyosunuz o adam sayesinde. Son yıllarda başlayan zencilere oscar verme geleneği bu senede sürecek gibi. Leonarda Di Caprio'nun da kariyerindeki en iyi performans desek yanlış olmaz sanırım. Seyre değer güzel bir film tavsiye ederim.
tarikakay-26
tarikakay-26

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyci bir filmdi.ticari menfaatleri ve bunlar için yapılan çatışmaları çok güzel işlenmiş,bu filmi izledikten sonra bayanları tek taş isteyeceğini sanmıyorum.izlenmeye değer süper bir film olmuş
aydin58523
aydin58523

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ayrıca bu filmin yerine hotel rwandayı izlemenizi öneririm.mutlaka izleyin.
tedbundyla
tedbundyla

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tek bi kelime;İzleyin!...
nothingmorethan
nothingmorethan

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu aralar izledigim en iyi filmlerden biriydi.birilerinin dunyada olup biten haksizliklar icin birseyler yaptigini bilmek gercekten cok güzel!beni gercekten cok etkiledi...
ppapis
ppapis

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelımeyle harikaydı
selimfe
selimfe

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk bölümü ve konuyu anlayınca süper bişey oldugunu hissettim.ama film nedense uzadı da uzadı.artık bitsin diye gözüne baktım.son tarafı da etkileyiciydi.konu ve oyuncular çok iyiydi. tek sorun senaryo daha da etkileyici olabilirdi !!!
yine de seyre deger
arkadaşlara katılıyorum reyting için ahlaksızlıga prim verilmemiş.
zenci kardeş solomon vandinin oyunculugu güzeldi
jennifer connelly !!! ne güzel bir bayanmış bu böyle yaaa !!!
leo hakkında kararsızım belki daha iyi biri olabilirdi. savaş tanrısı ile aynı mantık üzere kurulu ama farklı konularda işlenmiş.
koala70
koala70

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kanlı Elmas: Amerkadaki şirketlerin Afrika üzerinde çevirdiği oyunları anlatan,aynı zamanda aksiyon yüklü bir yapım olmuş.Dünyanın başına bela olmuş bir ülkenin yani "Amerka`nın" silah şirketlerinin iflas etmemesi için isyancılara silah satışını anlatan ve bu silahların binlerce masum insanın hunharca öldürülmesine neden olan Kanlı elmas,aksiyon dram ve aynı zamanda dünyanın geleceği açısından düşündürücü bir yapım.Usta yönetmen ve oyunculardan kurulu bu yapım,kesinlikle izlenmesi gerek. 10 / 9