crazygirl4562
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film ayrıca Leonardo DiCaprio yu ilk defa böyle yüksek performanslı bir oyuncukla görüyorum eğer benim gibi fazlaca şiddet ve de adam öldürme gibi şeyleri izleyemecek duruma sahipseniz gitmeyin derim çünkü resmen bazı sahnelere bakamadım:))ama film konusu itibariyle müthiş
'afrikanın ne halde olduğunu gösteren bi film' genelde bu yorum yapılmış.. bilmeyen varmıydı ki!! evt güzeldi ama başka bi şey beklemiyordum afrikanın durumu belli o yüzden (bana kızmayın) fazla etkilenmedim.. köstebek tercihim
Kesinlikle mükemmel bir film. Lord of War'a benzediğini söyleyenler var fakat tamamen ayrı bi konusu var filmin. Afrikalı Solomon Vandy'i canlandıran oyuncunun performansı gerçekten etkileyici. Filmi yaşıyosunuz o adam sayesinde. Son yıllarda başlayan zencilere oscar verme geleneği bu senede sürecek gibi. Leonarda Di Caprio'nun da kariyerindeki en iyi performans desek yanlış olmaz sanırım. Seyre değer güzel bir film tavsiye ederim.
çok etkileyci bir filmdi.ticari menfaatleri ve bunlar için yapılan çatışmaları çok güzel işlenmiş,bu filmi izledikten sonra bayanları tek taş isteyeceğini sanmıyorum.izlenmeye değer süper bir film olmuş
bu aralar izledigim en iyi filmlerden biriydi.birilerinin dunyada olup biten haksizliklar icin birseyler yaptigini bilmek gercekten cok güzel!beni gercekten cok etkiledi...
filmin ilk bölümü ve konuyu anlayınca süper bişey oldugunu hissettim.ama film nedense uzadı da uzadı.artık bitsin diye gözüne baktım.son tarafı da etkileyiciydi.konu ve oyuncular çok iyiydi. tek sorun senaryo daha da etkileyici olabilirdi !!! yine de seyre deger arkadaşlara katılıyorum reyting için ahlaksızlıga prim verilmemiş. zenci kardeş solomon vandinin oyunculugu güzeldi jennifer connelly !!! ne güzel bir bayanmış bu böyle yaaa !!! leo hakkında kararsızım belki daha iyi biri olabilirdi. savaş tanrısı ile aynı mantık üzere kurulu ama farklı konularda işlenmiş.
Kanlı Elmas: Amerkadaki şirketlerin Afrika üzerinde çevirdiği oyunları anlatan,aynı zamanda aksiyon yüklü bir yapım olmuş.Dünyanın başına bela olmuş bir ülkenin yani "Amerka`nın" silah şirketlerinin iflas etmemesi için isyancılara silah satışını anlatan ve bu silahların binlerce masum insanın hunharca öldürülmesine neden olan Kanlı elmas,aksiyon dram ve aynı zamanda dünyanın geleceği açısından düşündürücü bir yapım.Usta yönetmen ve oyunculardan kurulu bu yapım,kesinlikle izlenmesi gerek. 10 / 9