basak_gurel film nası izlediniz anlamadım orda kurtarıcı dedin kişi leo ise yani danny archer amerikalı değil ?? amerikalı kurtarıcı kim allah aşkına bu filmde ? lütfen abuk subuk yorumlar yapmayalım filmi doru düzgün izleyen film izlemeyi bilenler yorum yapsın
Beni çok etkileyen, dev şirketlerin para uğruna neler yaptığını gözler önüne seren bir yapım . Benim hayatta bazı şeylere bakış açımı ciddi manada değiştirdi. Daha ne elmas ne pırlanta bunlara tek kuruş harcamam
film bittikten sonra söylenecek tek söz "vay bee" oluyor. konu müthiş işlenmiş. herşeyiyle inanılmaz komple bir film olmuş. anlatılmak istenen çok net aktarılmış. çok çok başarılı. 10/10
filmi yolculuk yaparken gemide izledim.çok güzel,harika bi filmdi.ama filmin sonlarında inmek zorunda kaldık öyle merak etmistimki sonunu.hemen filmi alıp sonunu izledm.çok güzel bi film..=)
konu çok ii ama oyunculuk hiç de başarılı deil ayrıca dvd den izleyeceklere tavsiye olarak altyazı ile izleyin zira seslendirme çok kötü filmden kopuyosunuz....
herkes beenmiş ama ben o zewki alamadım filmden belkide beklentim çok fazlaydı....
Gerçekten oscara gitmeyi hak eden ender filmlerden biri bence. Oyuncu kadrosu ve konunun uyumuda harikaydı. Gerçekten etkilendim. Değerli olarak görünen bazı şeylerin nasılda değersiz konuma düştüklerinin mükemmel bir gösterimiydi.
afrikada donen oyunların sadece 1000 de 1 ı ve gercekten surukleyıcı bence bu fılmle bayan arkadaşlar elmas tutkusundan vazgecebılır diye düsünüyorum:) 9