Kanlı Elmas

gunelhulya
gunelhulya

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film bittiğinde ağlıyordum, bunun adına ne denir, bu vahşetin...bir belgesel gibiydi, herşey ancak bu kadar açık anlatılır ve canlandırılır.
goktug8261
goktug8261

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya öyle abartılacak kadar güzel de değil. ben çoğu yerinde sıkıldım. ama genede izlenir.
liomonata
liomonata

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmin neden bu kadar çok beğenildiğini gerçekten anlamadım...Bence bu konu çok daha güzel işlenebilirdi.Çünkü gerçekten hikaye çok etkileyici.Ama film çok kötüydü.
adasanli
adasanli

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film günümüz dünyasını o kdr iyi yansıtıyor ki tüylerim diken diken oldu doğrusu... izlenmezse çok büyük kayıp olur...
peaceboy
peaceboy

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Vizyondaki diğer filmler yanına bile yaklaşamaz.Müthiş bir filmdi.
volkan66
volkan66

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filim her yönüyle süper kusursuz,herkezin mutlaka izlemesi gereken gerçek bir film.
evrenturkgeldi
evrenturkgeldi

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin vermeye çalıştığı msj çok anlamlı.oyuncularında performansı çok etkileyici gerçekten,filmde her çeşit duygu var,heyecan,aşk,sevgi,korku...aynen hayat gibi..sonuç:mükemmel...
sync-master
sync-master

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film güzel ama bu kadar övgüyü hakedecek kadar değil doğrusu. Birkaç askiyon sahnesi , bizim aşk çocuğumuz di caprio dışında enteresan birşey gelmedi bana. Bu filme en fazla verebileceğim not 7 dir.
sirusvega
sirusvega

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
yılın en iyi ve en anlamlı filmlerinden biri...başyapıt'a yakın...
burakyildirimie
burakyildirimie

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Oyuncular anca bu kadar gerçekçi oynayabilirdi... Müzikler filmi olduğundan daha bir harika göstermiş bazı sahnelerde içinizde tarif edemeyeceğiniz güzellikte şeyler oluyor.. Film çok güzel izlenilmesi kesinlikle gerekli bir film..10/10 veririm ben bu filme..
lemacaron
lemacaron

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi başka ne denebilirki? amerikan sineması yine göstermiş kendini..gerceklerle yüz yüze gelmek çok acı olsada mutlaka gidilmesi gereken bir film!
ipoki
ipoki

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel bi amaca hizmet eden güsel bi film olmus.. dünyada zayıf durumda olan ülkelerin yeraltı zenginlikleri için cıkan savasların bi yansıması... filmden soora bidaha pirlanta falan görmek istemeyebiliriz belki.... buarada leonardo yine cook ii iş cıkarmıs bence jennifer connelly de öle.. güzel film izlemeye deger!!!!
ayhancan57
ayhancan57

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir film olmuş di caprio gerçekten rolünün hakkını vermiş izlenecek bir film taze taze yazıyorum şimdi geldim sinemadan adamlar yapıyo arkadaş :)
bilgen-balci
bilgen-balci

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmeli bu film .. müthiş!
alex20souza
alex20souza

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Su role Leanardo Di Caprio dan baskasi olmazdi heralde.Tam oturmus.Oscarin sahibi simdiden belli