Kanlı Elmas

kizme
kizme

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Yorumlardan birine ithafen; bayanlar zaten artık pırlantaya bakınca ünlü pop şarkımızdan sonra ikincil olarak bu filmi akıllarına getireceklerdir. "aa evet leo inanılmazdııııı diiiyymi??" diyerek...ama bunlar unutulur merak etmeyin.

ve maalesef böyle gerçekler var dünyada bizim belki hiçbir fikrimizin dahi olmadığı..en azından böyle yapımlarla evimize kadar (en önemlisi dürüstlüğüne güvenilecek şekilde) sunulabiliyorsa ne ala..

Yine de tek taşımı kendim aldım devrine başka bir açıdan iyi dokundurmuşlar... !
ehrimen16
ehrimen16

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence gereğinden uzun bir film açıkçası benim hoşuma gitmedi konusu çok çekici değil ara ara aksiyonla kurtarmaya çalışmışlar ,ama çoğu arkadaş beğenmiş.belki benimle aynı fikirde olan çıkar.
goukhein
goukhein

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir film nerdeyse her şey gerçekçi
film-buff
film-buff

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
Dicaprionun aksan denemesi takdire şayandı doğrusu...Böyle bir filme imza attıkları için yapımcıları ve mesajı alabilenleri tebrik ediyorum.budur.
highhone
highhone

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
MUH - TE - ŞEM
kafkasamet
kafkasamet

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel harika ötesi bir film...
esyy-yy
esyy-yy

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok guzel bi film izlemeye deger
tahrip1
tahrip1

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir film..Leonardo DiCaprio filme çok yakışmış.izledikten sonra kesinlikle pişman olmayacağınız arşivlik bir film diyorum..
mca5fmca
mca5fmca

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bence bu filmi izlemeden ölmeyin..yazık olur..we lütfen herkese söylüyorum şu dünyayı biraz daha fazla düşünelim..kendi saçma tutkularımız dışında daha önemli şeyler war.hiçbir şey yapamıyorsak azıcık düşünelim..
janbergkurnaz
janbergkurnaz

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
zaten sevmedigim elmaslardan iyice tiksinmeme neden olan acı gerçekleri gözünün içine içine sokan başarılı bir yapıt....
aykutyilmaz13
aykutyilmaz13

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
senaryosuyla,kurgusuyla,yönetmeniyle, oyuncusuyla tam tamına süper bir film olmuş herkesin izlemesini tavsiye ederim 10/10
ismogs
ismogs

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence harika... kesin gidin derim son zamanları artık...
jksqe
jksqe

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gercekten de süper bir filmdii.. cok beyendm,bu yıl izledigim sayılı güzel filmlerden biri..
blomdahl
blomdahl

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sadece savaş, dram, aksiyon dolu bir film değil, harika konusuyla belgesel tadında müthiş bir film. 10/9,5
cewrie
cewrie

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sahsen cok etkilendim,leonardo'yu bi kenara bırakalım, djimon hounso'nun oyunculuğu muhtesemdi bence... son zamanlada izlediğim en güzel filmlerden birisi:)