vermilion45
18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film çok güzel yapılmış yapanlar ve oynayanlar harika.En ilginç olanı Türkiyede yada başka ülkelerde yaşayan insanların bu afrikada olan olayları bilmemesi.İşte böyle güzel filmler böyle anlamlı filmler vizyona girince herkez herşeyi anlar diyorum.
SAHİP oldugumuz şeylerin değerini bilmemiz lazım cok acık... yaptığı aksan dısında leonardo di caprio dan acayip oscarlık bi performans goremedim .. kotu kesinlikle değil ama karakter olarak oscar getirecek bi karakter değil
küçük siyasi çalkantılar arasında tamamen görmezden geldiğimiz afrika'yı ve 3. dünya ülkelerinin (onlara silah verip zenginliklerini çalan devlerin katkısıyla(!)) nasıl bir cehenneme dönüştüğünü, insanları et yığınına çeviren bir kargaşayı görme şansı. şiddetle tavsiye ediyorum. filmin görselliği ve oyuncuların performansıda es geçilmeyecek kadar iyi.
hayatında izlediğim en güzel filmlerden biriydi. konusu kurgusu gidişati aksiyomu ve gerçekleri yansıtması süper.gerçi bu gerçekler hala devam adiyor afrikada ve asyada ama nedense dünya gözlerini kapamış görmemezlikten geliyor. inşallah gelecek nesil bunları yaşamaz
evet bana aşkı anlatacaksanız böyle anlatın.. insanların içinde kıvrandıkları sosyal acılarla...ayrıca alın size unuttuğunuz afrika ...gerçek afrika...leonardo çok başarılıydı .....izlemenizi isterim...
Üçüncü dünya ülkelerinde dönen kirli oyunları güzel bir oyunculuk sergilenerek dile getiren bir yapıt olmuş. Doğrusu sıkılmadan dikkatle izlenecek bir film bence.
bence çok güzel bir film olmuş. normalde leonardo di caprio dan hoşlanmam seyretmeyi tercih ettiğim filmler arasında değildir onun filmleri. bu filme mecburiyetten gittim ve iyi kide gitmişim harika bir oyunculuk mutlaka seyredin
işte bu filmde onca para döküpte alınan o elmasların aslında nasıl elde edildiği nasıl kaçırıldığı ve insanların hayatının nasıl mahvedildiği anlatılıyor çok güzel bi film baştan sona kadar sizi içerisine alıp sürüklüyor izlenmesi gerekir....