fyurtkur
24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
iyi kurgulanmış bir film herkesin bir yerlerden duyduğu afrika ve yer altı zenginlikleri ilişkisinde gerçekleride göz önüne seriyor.İzleyecekler pişman olmaz.
(9.9/10) Gerçekten harika işlenmiş ve bitirilmiş bir film. Film süresince aksiyonun fazla olmaması dramı öne çıkarmış.Bu filmi izledikten sonra hiçbir insanın elmas isteyeceğini zannetmiyorum. Filmin sonundaki vurgular çok etkileyici:
-Yasadışı elmaslar hâlâ pazara ulaşmanın bir yolunu bulmakta. -Bir elmasın çatışma bölgesi dışından olması, tüketicinin ısrarına bağlı. -Afrika'da hâlen 200.000 çocuk asker bulunuyor.
di caprio’nun son zamanlarda oynadığı filmleri başarılı buluyorum, burada da oyunculuğunu beğendim, film genel olarak güzel ancak bir şahaser değil.. yine de fırsat bulursanız izleyin derim..
kesinlikle çok güzel izlenmesi gereken bir film. filmde çok çarpıcı görüntüler ve mesajlar var. gerçekleklere ayna tutmuş bir film. ancak bu filmin galasına elmas yarışı yapmaya gelmeleri çok ilginç ve ayıp olmuş. 10/10
film aslında müthiş ama bu amerikanın hayranlığını bize yansıtmasalar iyi olcak galiba sanki amerika elmas ticareti yapmıyo da bizi bunları anlatıyorlar herkes neyin nasıl ılduğuna dair bişeyler biliyor neyse ama film gerçekten güzel tavsiye ederim
konu çok ii ama oyunculuk hiç de başarılı deil ayrıca dvd den izleyeceklere tavsiye olarak altyazı ile izleyin zira seslendirme çok kötü filmden kopuyosunuz....
herkes beenmiş ama ben o zewki alamadım filmden belkide beklentim çok fazlaydı....
Normal hayatta genelde hep kendimizi kurtarmaya çalışırız fakat her zaman kendimiz haricinde kurtarabileceğimiz hayatlar da mevcuttur.Nasıl mı ¿ İzleyin ve görün...
Tek kelimeyle harika bir film. Bu filmde Leonardo DiCaprio'da Anthony Quinn'in ışığını görebiliyorsunuz. Böylesi müthiş bir filmin neden oscar almadığınıysa filmi izledikten sonra elmas ticaretini kimlerin yaptığını araştırarak öğrenebilirsiniz.
bence son derce harika bi filmi fedakarlığın canlı bir örneği..bu filmde önemli olanın elmas deil..insanlık olduğunu anlıyor ve koltuğunuza çivileniyorsunuz mutlaka ama mutlaka izleyin..ben aşkımı dinledim izledim ve iiyiki izlemişim
İyi bir drama insan bu filmi izledikten sonra bazı alışkanlıklarından vazgeçecektir (insanların canını yakmak) gibi... 10/8.5 izlenilmesi gereken bir film